Ove fotografije Oscar Isaac-a trenutno su najbolja stvar koju ćete videti na Internetu danas

Gospodin o kome se priča od kada je jednim senzualnim poljupcem na crvenom tepihu postao goruća vest dana.

Kostimografkinja Miyako Bellizzi, pokazala je velikodušnost i saosećanje sa ženama širom sveta, koje o 42-godišnjem glumcu razmišljaju još od OVE scene.

Miyako je bila tako ljubazna da nam otkrije specijalne trenutke iza scene sa snimanja prilično popularne „Scenes From A Marriage“.

Slike srednjovečnog muškarca u skupocenoj ležernoj odeći, sa stilskim naočarima za vid, opuštene talasaste koste i neobavezno stilizovane brade – look koji dodatno (ako je to moguće) doprinosi njegovoj muževnosti. Fotografije ovog stajlinga oborile su internet ovih dana.

Za početak, hajde da dešifrujemo fizičku privlačnost. Proseda kosa i brada (koja nije preterano negovana) govore o zrelosti ovog muškarca. Zamišljene poze nam otkrivaju da razmišlja dublje o onome što ga okružuje. Blago uznemiren izraz lica pokazuje da je spreman da reši svaku zabrinjavajuću situaciju. Malo stidljiv stav označava da voli privatnost. I na kraju čitav izgled -zgodno, veoma zgodno.

Zasluge, pre svega, moraju se odati Bellizzi za odeću koja je sastavni deo seksipila. Ormar igra centralnu ulogu u fantaziji senzualnog zrelog muškarca. Prigušen i namerno neupadljiv stil je za muškarce kojima nije potreban sportski automobil da bi potvrdili svoju muževnost, što implicira tiho samopouzdanje.

Ipak, ova odeća je i luksuzna. Oscar nas je zadivio sa nekoliko outfita, na kojima nosi oker Loro Piana džemper, Dries Van Noten kariranu košulju i kardigan, te sivo Prada odelo. Ovo su pokazatelji vrhunskog ukusa, ali ne i nesigurne vezanosti za trendove ili etikete.

Dakle, ostavljamo vas sada da u našoj galeriji uživate u fotografijama slavnog glumca.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović

Najnovije