Party o kom se priča: Ekskluzivna Together X žurka u Atini

Da smo mogli da biramo kako će se završiti mesec koji donosi kraj našeg omiljenog godišnjeg doba, ne bismo mogli da odaberemo ništa bolje od “skoka” do sunčane Atine!

Taman kada smo zaista shvatili i prihvatili da je sezona odmora završena i da je trenutak da odložimo sve letnje aksesoare sačinjene od školjki, saberemo misli i pripremimo nove rokovnike, dobili smo poziv koji se, baš kao u pesmi, nikako ne odbija: Philip Morris International pozvao nas je na ekskluzivnu Together X žurku zahvaljujući kojoj smo dobili priliku da makar malo produžimo leto i to na najboljem mogućem mestu – u grčkoj prestonici.

Jedan pogled na agendu i već shvatamo da su planirane aktivnosti idealan spoj tradicionalnih kulturnih znamenitosti i modernih, futurističkih vizija zbog čega smo jedva i čekali da krenemo na put.

Najpre smo prošetali Plakom, bomeskom četvrti koja je pandan beogradskoj Skadarliji – oduševile su nas uličice obgrljene zelenilom i cvećem, ušuškane taverne, bezbroj malih radnji sa suvenirima i mešavina zvukova prepoznatljive grčke muzike i meštana, vlasnika restorana koji vas dozivaju da isprobate baš njihove specijalitete.

Po ko zna koji put, pogled sa vrha Akropolja oduzeo nam je dah dok smo se istovremeno trudili da lepotu grčke arhitekture ne upijamo samo kroz kamere telefona. Imajući u vidu da smo pre samo nekoliko sati bili deo užurbane mase ljudi kako na ulicama naše prestonice, tako i na aerodromima, šetnja ovim predelima učinila je da se osetimo kao da se nalazimo na nekoj drugoj planeti i definitivno u nekom drugom vremenu.

Moramo da budemo iskreni, jednako impresivan je i pogled na Akropolj, naročito iz restorana Dionysus u kome smo probali jedno od verovatno najboljih belih vina.

Naš city break u Atini dobio je taj zanimljivi obrt onog trenutka kada smo se pojavili na dugoočekivanoj Together X žurki. Samo ćemo reći da je ovo bila zabava koja je nadmašila gotovo svaku koju smo ovog leta posetili!

Together X party bio je zapravo globalni događaj koji je okupio medije i članove Together X zajednice iz preko 19 zemalja širom sveta. Pitate se kakva je to Together X zajednica? I mi smo bili zaintrigirani!

Dakle, kompanija Philip Morris International predstavila je IQOS Together X platformu koja pozdravlja izbor više od 27 miliona punoletnih korisnika da sa cigareta pređu na manje štetan IQOS sistem za zagrevanje duvana, a sve u cilju podrške misiji bez duvanskog dima.

Stefano Volpeti, predsednik PMI-a za proizvode bez dima i odnose sa potrošačima, otkrio nam je da je oduševljen što vidi toliko članova ove zajednice na jednom mestu i to na ovakvom jedinstvenom događaju. Saglasni smo sa njim da je ovo bila odlična prilika da se proslavi njihova uloga u tome da cigarete odu u istoriju, ali i da se ohrabri njihovo zalaganje da i ostali punoletni pušači naprave bolji izbor od nastavka pušenja. Ipak, treba imati u vidu da IQOS nije proizvod bez rizika jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost i namenjen je punoletnim pušačima.

IQOS Together X naglašava moć izbora i nudi potrošačima iskustvo kreirano po nihovom izboru. U okviru ove inicijative, koja se razvijala na tržištima širom sveta poslednjih šest meseci, prikupljane su povratne informacije potrošača na osnovu kojih je i organizovan ovaj globalni event u Atini.

Verujemo da i sami znate da su Grci eksperti u podizanju atmosfere, a u to smo se još jednom uverili slušajući njihove najpoznatije izvođače Eleni Fureiru (sigurni smo da se sećate njenog nastupa na Evroviziji) i Konstantinosa Argirosa. Odavno nismo ovako dobro đuskali! A, posebno iznenađenje večeri bio je fantastičan nastup dua The Chemical Brothers.

Mi ne bismo bili mi kada ne bismo iskoristili ovu priliku da detaljno proučimo nove proizvode IQOS linije, ali i da svoje omiljene uređaje personalizujemo graviranjem željenih porukica. Sasvim odgovarajuća uspomena na ovo jedinstveno iskustvo!

Inspirisani i puni utisaka o ideji koja će zapravo zaista postati naša budućnost, upijali smo svaki tirkizni detalj veličanstvene scenografije, osećali svaki beat odlične muzike i prepustili se hipnotišućoj atmosferi koja kao da nam je poručivala da je leto i dalje tu i da imamo puno pravo da se osećamo slobodno i bezbrižno.

I dok i dalje pevušimo Argirosove stihove:

All these years and every night but it’s not enough,
Someone would say that this has become my routine,
but I’m desperately looking for you, in my Athens…

… razmišljamo o tome kako ne bismo imali ništa protiv kada bismo svaku sezonu zatvarali ovako dobrim putovanjem.

Foto: Promo, Nikola Alempijević

Tekst: Promo

Najnovije