Proizvodi za negu lica savršeni pokloni za Novu godinu

Kraj godine najbolje je vreme da obradujete svoje najbliže i pokažete koliko vam znače, a novogodišnji pokloni su tu da im na pravi način poželite srećnu i uspešnu godinu. S tim u vezi, za sve one koji čekaju poslednji trenutak za kupovinu poklona, pripremili smo predloge proizvoda koji će momenat otvaranja darova ispod jelke učiniti nezaboravnim.

Jedna vrsta poklona koja se nameće kao ona sa kojom se ne može pogrešiti je iz domena beauty i kozmetičkih proizvoda. Kako bismo pripadnice lepšeg pola podsetili da više vremena posvete sebi i nezi svoje lepote, Foreo uređaji odličan su izbor kojem nijedna žena ne može da odoli.

Za one koji posvećuju veliku pažnju dubinskom čišćenju lica, dobru odluku za poklon predstavlja LUNA mini 3 model koji je jedini Foreo proizvod sa ugrađenom Glow Boost tehnologijom, koja garantuje otklanjanje i do 99% naslaga sa lica u vidu ostataka šminke, znoja ili mrtvih ćelija.

Budući da koža sa starenjem gubi svoju čvrstoću, određeni uređaji mogu pomoći u njenoj nezi i ublažiti dalje procese starenja ili joj povratiti stari sjaj, te iz široke ponude Foreo proizvoda izdvajamo BEAR mini mikro-strujni masažer koji utiče na čak  65 različitih mišiča lica, čime sprečava opuštanje vaše kože. Ono što izdvaja ovaj masažer jeste to što nudi identične mikrostrujne tretmane kao masažeri po velikim spa centrima, što znači da za prvoklasnu sesiju opuštanja više nije neophodno napuštati komfor doma. Foreo uređaji predstavljaju idealan znak pažnje koji će vaši najbliži pamtiti i koristiti tokom cele godine.

Kupka prefinjenog mirisa, luksuzni serum ili krema su proizvodi koji će uvek odradovati pripadnice nežnijeg pola. Provereno dobri parfemi ili čitav set mirisnih proizvoda biće savršen način da se osoba seti vas uvek kada ih koristi, a nemojte zaboraviti ni na negu kose. 

U decembru mnogi od nas postavljaju pitanje „Šta pokloniti muškarcu za Novu godinu”. Izbor je veliki, pa je samim tim i neodlučnost veća, ali ono što bi pripadnike jačeg pola uvek prijatno iznenadilo jeste kvalitetna pena za brijanje ili dugotrajni gel za kosu, koji će im pomoći da postignu izgled lica i kose koji zaslužuje početak nove godine.

Neka novogodišnji pokloni budu raskošni, kao i želje koje ćete uputiti vašim najbližima. Odbrojavanje samo što nije počelo!

Foto: Promo

Tekst: Promo

 

Najnovije