Harper's Bazaar Srbija

Sound of Summer: Ne propustite nastup Dejana Petrovića i Big Band orkestra na Nikki Beach Montenegru!

Veliki muzički spektakl Dejana Petrovića i Big Band orkestra zakazan je za četvrtak 15. jul na Nikki Beach-u u Crnoj Gori, čime započinje serijal sjajnih žurki na ovom plažnom klubu, pod nazivom Sound of Summer.

Sjajna interpetacija svetskih hitova i muzičkog identiteta regiona u aranžmanu na trubi i uz pratnju sjajnog orkestra, oduševiće internacionalne goste globalno prepoznatljivog brenda Nikki Beach u Tivtu, ali i goste regiona koji već sada traže kartu više za ovaj nastup. 

CRNA GORA JE NOVA NIKKI BEACH LOKACIJA

Luksuzni lifestyle hotel za pet zvezdica Nikki Beach Montenegro, atraktivan bazen i koncept beach club-a, poznati DJ-evi i spektakularni nastupi plesne trupe globalnog Nikki Beach-a, kreiraju upečatljiv identitet ovog leta na tivatskoj rivijeri.

Nikki Beach je prvi, svetski, originalan koncept luksuznog kluba na plaži. Svaki detalj na Nikki Beach-u je pažljivo osmišljen i uklapa se u vizuelni identitet brenda – od belih baldahina, do drvenog mobilijara, rustičnih slamnatih dekoracija i boho detalja. Brend se zasniva na šest lajtmotiva: muzika, gastro iskustvo, zabava, moda, film i umetnost, a mantra brenda je: Celebration of Life.

Tematske žurke poput Cote d’Azur, Rose Friday, Amazing Sunday su omiljene u intenzivnom kalendaru događaja, a edicija događaja Sound of Summer sa spektakularnim nastupima će ovog leta biti najposećenije na Jadranu.

Muzika je jedan od ključnih elemenata – Nikki Beach Montenegro se može pohvaliti sa DJ-om koji je bio rezident na mnogim Nikki Beach lokacijama. Kulminacija zabave na plažnom klubu je savršena kombinacija chill house, happy house, deep house, afro house, latinske muzike, itd… Muzički lajt motiv je i saksofonista koji je svojevrsna muzička atrakcija svakog zalaska sunca na Nikki Beach Montenegro lokaciji.

FUZIJA UKUSA

Gastro iskustvo je koncipirano kroz prepoznatljive Nikki Beach favorite svuda u svetu: morske plate, sushi barke, šarene zdrave salate, ali i savršeno koketira sa mediteranskim gastro identitetom te je restoran tokom večernjih sati fokusiran na mediteransku kuhinju, ali i regionalne tradicionalne recepture Balkana. Iz kalendara sa gastro iskustvom posebno izdvajamo utorak veče kada je menu posvećen sushi-u, a četvrtak gastro identitetu Balkana.

LIFESTYLE BOUTIQUE HOTEL NIKKI BEACH

Perfektan pogled na ostrvo netaknute prirode Sveti Marko i šarmantno Gospa od Milosti u akvatorijumu zaliva, su dodatna vrednost luksuznih apartmana i hotelskih soba Nikki Beach Montenegra. U kategorizaciji devet različitih smeštajnih kapaciteta, uključujući Ultra Suite, Ultimate Suite, Luux Room i Covet Room, ovaj hotel sa 45 jedinica, je pozicioniran tik uz plažu na tivatsoj rivijeri. Nikki Spa je ujedno identitet hotelskih rizortova Nikki Beach brenda, i ovaj se može pohvalititi jedinstvenim sadžajima kao što su razni Clarins Spa tretmani, od detox-a, masaža i pilinga, do sjajne bazenske infrastrukture, saune, turskog kupatilo i teretane. 

Za više informacija:

www.nikkibeach.com 

T: +382 (0) 69 202022

E: reservations.montenegro@nikkibeach.com

PROMO

Najnovije