Harper's Bazaar Srbija

Šta treba znati o muškarcima Škorpijama i sa kojim znacima najbolje funkcionišu

Astrolozi govore o strasnom i snažnom karakteru Škorpije i daju dragocene savete kako da privučete pažnju predstavnika ovog snažnog znaka.

Škorpija se smatra jednim od najmisterioznijih znakova zodijaka i možda je zato okružen mnogim mitovima. „Škorpije uvek znaju šta žele“ fraza je koja najbolje opisuje predstavnike ovog znaka. Vredi podsetiti da joj pripadaju svi rođeni između 24. oktobra i 22. novembra. Škorpija se s pravom nalazi na prvom mestu u rangiranju najjačih znakova zodijaka. Međutim, po pravilu Škorpije imaju tešku sudbinu. Muškarac Škorpija je osoba sa vrlo snažnom intuicijom, koja mu pomaže u donošenju važnih odluka, a takođe mu omogućava da se brzo vrati  u formu nakon stresa i gubitaka.

Postoji još jedna izuzetno važna karakteristika: Škorpije su te koje imaju sposobnost da obnove sve što je uništeno, bilo da je to posao, odnosi ili planovi. Nije iznenađujuće, jer je još jedna osobina kvaliteta predstavnika ovog znaka ogromna snaga volje. I ovde morate biti oprezni, jer ako se muškarac Škorpija zaljubi, lako pada u fanatizam. Budite oprezni: zajedno sa razvojem osećanja, povećava se i ljubomora Škorpije, koja neće tolerisati nijedan drugi predmet pažnje u blizini. Ovaj čovek, u principu, ne voli da ga zapostavljate, pa je verovatno da veza neće funkcionisati sa kraćim sastancima jednom nedeljno. Kada započinjete vezu sa predstavnicima ovog znaka, budite spremni da svom partneru posvetite dovoljno vremena i pažnje. Međutim, biće prijatno biti pored ovog snažnog čoveka, jer Škorpija voli visokokvalitetne skupe stvari i ugodno okruženje. Ovaj znak zaista voli novac – i svoj i tuđi (kojim, uzimajući u obzir razvijenu intuiciju i njuh Škorpije, može brzo dopuniti sopstveni novčanik).

Dakle, pored buketa i slatkiša možete sigurno računati na skupe poklone i izdašne znakove pažnje. Jedino što donekle usporava profesionalni razvoj muškarca Škorpije je njegova navika da stvari odlaže za kasnije. Kada bi uspeo da se sprijatelji sa rokovima, tada bi se njegova poslovna karijera razvijala mnogo uspešnije i brže.

Muškarci Škorpije su skloni ispoljavanju snažnih emocija i osećanja. Ponekad mogu da vređaju voljenu osobu, a da to ni ne shvate, jer što više Škorpija voli, to je ranjiviji. Takođe, budite spremni za obračun u stilu „pozorišne produkcije“, jer čovek ovog znaka voli da dramatizuje. Voli kada naokolo besni okean emocija i jedna se akcija odvija za drugom. U isto vreme, nagle promene i svako restrukturiranje koje ranije nije bilo planirano, Škorpija prihvata bolno. Stoga, ako treba da mu saopštite važne vesti, pripremite partnera unapred i postepeno.

Slaba tačka muškarca Škorpije je poverenje u njegovu supersilu, u bezgraničnu energiju i zdravlje. Po prirodi su vrlo izdržljivi, ali za predstavnike ovog znaka izuzetno su važni prevencija, aktivan način života i spavanje. Posebnu pažnju treba obratiti na zdravlje kičme, grla i genitourinarnog sistema.

Svim ovim osobina koje smo naveli dodajte globalnu „misiju“ u životu muškarca Škorpije: prevazilaženje svih poteškoća na putu, preživljavanje i bogaćenje. On je vrlo obećavajući i pouzdan partner, pored koga ćete biti zaštićeni i okruženi pažnjom.

Kako se Škorpija slaže sa ostalim znacima Zodijaka otkrijte u galeriji fotografija:

Najnovije