Harper's Bazaar Srbija

Popularan koncept Tike! proslavio šesti rođendan

A povodom rođendana, Tike Shop i Smash Burgers napravili su limitirano izdanje Sneaker Temple Smash Burgera!

U četvrtak, 29. septembra, beogradski hram patika Tike! proslavio je svoj šesti rođendan. Ulica Kralja Petra ispred broja 24, u večernjim časovima, bila je okupirana ljubiteljima patika i dobre muzike, na čijim nogama su se mogli videti modeli patika kakvi se viđaju samo na festivalima sneaker kulture.

Povodom proslave rođendana, Tike Shop i Smash Burgers napravili su limitirano izdanje Sneaker Temple Smash Burgera koje su prisutni mogli da degustiraju i uživaju u nesvakidašnjem ukusu ovog specijaliteta.

Pored toga, kolaboracija ova dva brenda krunisana je i custom paint printom na modelu Nike Air Force 1 koji će biti oglašen na aukcijskoj prodaji od koje će iznos biti doniran u humanitarne svrhe.

Svojim prisustvom događaj su uveličali brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, mode, sporta, kolekcionari patika pa čak i zvezde rijalitija.

Za dobar provod tokom trajanja proslave bio je zadužen jedan od najpopularnijih didžejeva prestonice – Dj.Rokam, a svojim nastupom Micka Lifa, Fox, Surreal i Mixa Vujić su atmosferu podigli na nivo prave klupske žurke.

Tike shop je poznat po svojoj vrhunskoj ponudi i ambijentu, ali i po dugim redovima ispred prodavnice, u kojima kolekcionari čekaju jutro kako bi prvi došli do svog omiljenog limitiranog modela.

Tekst: Promo 

Fotografije: Alex Dmitrović 

Najnovije