Učestvujte u nagradnom konkursu i osvojite Samsung Galaxy S22!

Danas, “živimo” na društvenim mrežama. Ovo je prostor u kome možemo slobodno da izrazimo sebe, svoja interesovanja i hobije i spontano učestvujemo u kreiranju vizuelnog izraza naše generacije.

Pametni telefoni centar su naše kreativnosti. U tom kontekstu, Samsung Galaxy S22 serija telefona predstavlja “must have” gedžete za stvaranje moćnih i autentičnih snimaka – baš onakvih kakvi su i njihovi kreatori. 

Pametni telefoni nisu samo uređaji bez kojih ne možemo da živimo već su postali i “mesto u kom živimo”. Upravo zato smo toliko posvećeni odabiru odgovarajućeg modela koji će ispuniti sve naše zahteve i potrebe. Samsung Galaxy S22 serija pomera granice pametnog telefona i nudi mogućnosti koje do sada nismo iskusili, pružajući nam priliku da kreiramo sadržaj za pamćenje. 

Šta nam se naročito dopada kod Samsung Galaxy S22 serije?

Modele Samsung Galaxy S22 i Samsung Galaxy S22 Plus karakteriše prefinjen dizajn upečatljivih boja koji su po performansama još veličanstveniji. Jedan od glavnih aduta je moćna kamera koja ove modele čini profesionalnom opremom koja staje u jednu ruku. Poseban akcenat stavlja se na Nightography koja omogućava kreiranje noćnih fotografija i video-snimaka jasnih kao da su nastali po danu. Profesionalna kamera snima jasan i stabilan, “tečni” video, kao i super oštre fotografije visokog kvaliteta. Još jedna dobra vest? Baterija telefona se inteligentno prilagođava načinu na koji koristimo telefon, te traje daleko duže od 24 sata.

Samsung Galaxy S22 Ultra elegantan je i odvažan, i po prvi put dolazi sa S Pen olovkom koja se nalazi u samom telefonu što ga približava moćima Note uređaja. Zahvaljujući najbržem Galaxy čipu do sada, moći ćete da uživate u spektakularnim noćnim snimcima, neverovatno jasnim fotografijama u bilo koje doba dana i optimizovanom gejming doživljaju. Ovaj model se takođe može pohvaliti inteligentnom baterijom koja traje duže nego što jedan dan ima sati, kao i profesionalnom kamerom koja čak i po noći ne narušava kvalitet snimljenog sadržaja. 

Želite da osvojite fantastičan Samsung Galaxy S22? Onda nemojte propustiti naš nagradni konkurs!

Sve što treba da uradite jeste da pratite Instagram profile Samsung Srbija i Harper’s BAZAAR Serbia i da na svom otključanom Instagram profilu objavite noćnu fotografiju uz #SamsungxHarpersBazaar. Najkreativnija će biti nagrađena ovim moćnim uređajem. 

Kreativni konkurs će trajati do četvrtka, 31. marta, a pobednik će biti proglašen u ponedeljak, 4. aprila.

Pravila konkursa možete pročitati OVDE.

Budite kreativni i srećno!

PROMO

Najnovije