Portonovi
Lifestyle / Lifestyle

Vikend astro od 09. do 11. septembra

Blizance ovog vikenda može prilično nervirati površnost drugih i njihov neodgovorni stav.

OVAN

Ovnovi ovog vikenda vrlo lako mogu izgubiti nešto. Ovo može biti nešto zamenljivo kao što su neki papir ili ključevi, ali i ozbiljnije stvari poput investicije ili reputacije. Ako ste u mogućnosti ostavite najznačajnije obaveze po strani i pokušajte dobro da se odmorite.

Krajem vikenda vaše baterije će se polako popuniti. Dobar je momenat da donesete neku bitnu odluku, ili da preizmete ulogu lidera. Rezultati sigurno neće izostati.

BIK

Vikend Bikovima donosi neku vrstu iznenađenja. Bićete suočeni sa nekom nepredviđenom situacijom i da li će ovo za vas biti pozitivno ili ne zavisiće samo od vašeg stava i vaših odluka. Razmislite da li je put kojim ste krenuli zaista pravi izbor za vas, vrlo je moguće da trenutno ne sagledavate stvari objektivno.

Kraj vikenda vam može doneti osećaj gubitka. Razmislite da li postoji nešto što ste možda prevideli i da li raspolažete svim relevantnim podacima.

BLIZANCI

Blizance ovog vikenda može prilično nervirati površnost drugih i njihov neodgovorni stav. Vrlo je malo verovatno da ćete biti u stanju da promenite bilo čije mišljenje i zato bi najbolje bilo da se fokusirate na sopstvene planove i obaveze. Razmislite koje svoje znanje možete još da unapredite.

Krajem vikenda sreća vam se vrlo lako može osmehnuti. Ovo se može ogledati u nekim ne toliko očiglednim stvarima, ali rezultati će vremenom biti vidljivi.

RAK

Rakovi ovog vikenda mogu imati osećaj kao da stalno negde žure, a nikako da stignu na vreme. Osvrnite se oko sebe i razmislite da li imate sve podatke koji su vam trenutno potrebni. Sva je prilika da ćete doći do nekih novih informacija na mestu na kom biste to najmanje očekivali.

Krajem vikenda postoji šansa da se izgubite u beskrajnim detaljima i sitnicama. Napravite nekoliko koraka unazad i pokušajte da sagledate širu sliku.

LAV

Lavovi će ovog vikenda imati tendenciju da procenjuju sve i svakoga. Nemojte biti suviše strogi prema svojim bližnjima, jer ovo samo može dovesti do konflikta. Biće potrebno vrlo malo da obe strane izreknu neke stvari koje će odnos trajno pokvariti, a za njegovo popravljanje će biti potrebna ogromna količina truda.

Fokusirajte se na posao i obaveze. Biće vam lako da bilo kome predstavite neku svoju ideju i zadobijete podršku, ili uspešno ispregovarate nešto bitno.

DEVICA

Ovog vikenda Device mogu pasti u iskušenje da se samo prepuste toku, ali ono što bi trebalo da urade je upravo suprotno. Budite proaktivni i nemojte čekati da se nešto desi samo od sebe. Setite se da imate prijatelje koji su više nego voljni da vam pomognu, nije neophodno da sve uradite potpuno sami.

Izvesno je da će se pred vama ovih dana naći određene prepreke ili otpor jedne osobe. Budite uporni i vremenom ćete postići ono što ste naumili.

VAGA

Ovo je vikenda kada bi Vage prvenstveno trebalo da se odmore. Pritisak obaveza u poslednje vreme je bio pojačan i možda je potrebno da napravitge pauzu. Ako se ipak prihvatite nekog posla pokušajte da izaberete nešto konkretno i produktivno, u protivnom vaša pažnja može odlutati.

Biće vam potrebna adekvatna motivacija ako budete želeli krajem vikenda da se pripremite za radnu nedelju. Partner ili voljena osoba vam mogu biti od pomoći.

ŠKORPIJA

Škorpijama ovog vikenda može biti malo teže da uđu u svoj uobičajeni ritam, ali jednom kada u tome uspeju niko i ništa neće moći da ih zaustavi. Vaše samopouzdanje će često biti dovoljno da preokrenete neku situaciju u svoju korist. Nemojte biti skromni, već znajte i pokažite sopstvene vrednosti drugima.

Izaberite šta sve želite da uradite ovih dana i prionite odmah na posao, u portivnom rizikujete da upradnete u letargiju i kasnije se zbog toga pokajete.

STRELAC

Strelčevima ovog vikenda može biti prilično teško da započnu sa bilo kakvim obavezama. Sva je prilika da ćete odlagati sve što možete do poslednjeg trenutka, pa čak i tada će vam biti potrebno više vremena nego obično. Fokusirajte se na sitnije obaveze i pristupite im kreativno.

Vaša pažnja može biti rasuta na više strana, ali okolnosti će vas navesti da se koncentrišete na jednu. Ako uspete sebe da naterate da uđete u radnu atmosferu, obaveze ćete završiti uspešno.

JARAC

Povoljan je momenat da se pozabavite situacijom na poslu i karijerom generalno. Verovatno je potrebno još nešto da naučite kako biste napravili veći iskorak. Uzmite u obzir da je ova nedelja rezervisana za solo igrače i da ćete verovatno morati sami da sprovedete u delo sve što ste isplanirali.

Kraj vikenda će vam doneti pad koncentracije, ali ovo ne mora biti ništa loše. Jednostavno obratite više pažnju da ne napravite neku sitnu grešku i ostavite dovoljno vremena za odmor.

VODOLIJA

Vodolije će ovog vikenda verovatno morati da donose odluke u hodu. Na pameti će vam biti razne ideje i planovi kako doći do veće količine novca. Biće vam potrebni dobri refleksi i pravovremene reakcije kako biste iskoristili ono što vam se pruža. Budite realni u svojim željama i prohtevima.

Ako ste planirali da imate neki razgovor ili pergovore sledeće nedelje, najbolje bi bilo da to obavite već krajem vikenda. Aspekti su povoljni i zajedničko rešenje više nego moguće.

RIBE

Ukoliko vas ovog vikenda dočeka neka stresna situacija budite sigurni da ćete biti više nego u stanju da je razrešite. Iskoristite svoje veštine diplomatije da pridobijete svaku pomoć koja vam je potrebna. Ako se ništa neočekivano ne dogodi, vikend će vam proći mirno i bez turbulencija.

Nemojte se ustručavati da zatražite savet ili pomoć. Vašim bližnjima i kolegama će biti drago da mogu da vam budu od koristi i pomognu vam da izbegnete eventualnu grešku.

Astrolog: Gordana Antić

Foto: Pexels

Pročitajte još