Lifestyle / Lifestyle

Vikend astro od 16. do 19. septembra

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

OVAN

Bilo bi dobro da ovog vikenda još jednom preipitate svoje planove za bližu budućnost. Zapitajte se da li postoji nešto što ste prevideli, ili ste možda negde napravili pogrešnu procenu. Nemojte se oslanjati samo na svoju intuiciju, već sagledajte činjenice objektivno i hladne glave.

Moguće je da ćete poželeti da odložite neke od svojih obaveza, ali odolite ovom iskušenju. Izvesno je da ćete naići na nešto što ste zaboravili i što vam u ovom trenutku može biti od velikog značaja.

BIK

Bikovi će ovog vikenda verovatno doći u situaciju da se nekome pravdaju ili objašnjavaju neke svoje postupke. Budite jasni i kratki i izbegavajte bilo kakvu raspravu. Budite oprezni i ne oslanjajte se samo na sreću, ako niste potpuno sigurni u ono što radite ostavite to za neki drugi dan.

Krajem vikenda može vas stići umor, što može dovesti do tenzije sa bilo kim ko vam je u neposrednoj blizini. Nemojte previše brinuti jer neće doći do ozbiljnijih sukoba.

BLIZANCI

Blizanci će se ovog vikenda susresti sa situacijom koja će od njih zahtevati pažljiv pristup i diplomatiju. Budite izuzetno pažljivi sa sopstvenim rečima, jer jedan pogrešan potez može dovesti do ozbiljnog sukoba. Obuzdajte svoj entuzijazam i budite praktični i staloženi.

Na polju finansija možete imati poriv da odmah donesete odluku, možda bez dovoljno informacija. Zastanite za trenutak i pokušajte da sagledate širu sliku.

RAK

Ukoliko ste u proteklom periodu imali neku tajnu koju ste pažljivo čuvali, sada je vreme da udvostručite svoje napore. Budite vrlo oprezni sa kim o čemu razgovarate i kome se poveravate, jer ne mora biti sve baš onako kako vam na prvi pogled deluje. Dobro obratite pažnju na detalje.

Krajem vikenda može vam delovati kao da drugima pružate mudre savete, ali sva je prilika da će se vaša dobra namera protumačiti kao oštra kritika, zato budite dodatno pažljivi na rečima.

LAV

Lavovi se ovog vikenda mogu naći između dve vatre. Dve osobe sa kojima ste bliski će biti u ratu i vaš zadatak će biti da pokušate da izgladite stvar i nekako smanjite broj žrtava. Ovo naravno neće biti lako i ako ne budete pažljivi može vas izuzetno iscrpeti i mentalno i emotivno.

Vaš umor može biti signal jednoj osobi da pokuša da vas uvuče u nešto protiv vaše volje. Ostanite čvrsto pri svojim stavovima i ne upuštajte se u bilo šta što vam nije u potpunosti jasno.

DEVICA

Bilo bi mudro da ovog vikenda još jednom preispitate neke svoje odluke i akcije. Saslušajte kritiku bliske osobe jer ima vašu dobrobit na umu, iako ovo možda neće biti potpuno prijatno. Bolje je da odmah znate ako ste negde pogrešili, jer će kasnije biti izuzetno teško ispraviti grešku.

Ako krajem vikenda ostetite povećani pritisak nemojte previše brinuti. Jednostavno zastanite na momenat, vidite da li možete nešto konkretno da uradite i nemojte zaboraviti da se dobro odmorite.

VAGA

Vagama će se ovog vikenda ukazati neke nove prilike, ali samo ako uspeju da izađu iz nekog standardnog okvira svog razmišljanja. Budite kreativni i inovativni i nemojte se plašiti da primenite neke nove metode. Partner vam može biti od ogromne pomoći da donesete pravu odluku.

Krajem vikenda ćete uspeti da napravite vidan pomak na poslovnom planu. Dobro obratite pažnju šta se oko vas dešava i prepoznaćete pravi trenutak za akciju.

ŠKORPIJA

Škorpije će ovog vikenda biti u potrazi za istinom. Ovo može biti povezano sa partnerom, članom porodice ili bliskim prijateljem. Uzmite u obzir da vaša istraga može biti izuzetno iritantna za vaše okruženje. Primenite malo konzervativniji pritup i budite realni u svojim optužbama.

Nekome od vaših bližnjih krajem vikenda može biti potrebna vaša pomoć ili zaštita. Pazite da ne preterate u svom isterivanju pravde i pokušajte da ostanete nepristrasni.

STRELAC

Neko ili nešto će vas ovog vikenda podsetiti na grešku koju ste napravili u prošlosti. Ovo uopšte ne mora biti loše, jer ćete sada biti u prilici da izbegnete određene zamke. Odolite iskušenju da sve uradite sami i udružite se sa partnerom ili voljenom osobom i imaćete odlične rezultate.

Nemojte po svaku cenu tragati za istinom, ne zbog toga što ona boli, već što se na kraju može ispostaviti da vam ona u ovom slučaju neće biti previše od koristi, a čak može i napraviti problem.

JARAC

Ovog vikenda se možete naći u dilemi. Moguće je da će biti potrebno da uradite nešto što vam se baš i ne dopada i oko čega se ozbiljno premišljate. Možda je došlo vreme da donesete tešku odluku ili podelite svoje sumnje sa bliskom osobom. Budite sigurni da ste konačnu odluku doneli samostalno.

Šta god da radite, budite vrlo direktni i ne ostavljajte mnogo mesta za različite interpretacije vaših reči. Budite otvoreni i skreni i potrudite se da imate dobar tajming.

VODOLIJA

Neko ovog vikenda može imati ozbiljnu kritiku na vaš račun. Ovo može i ne mora biti osnovano, zato je možda najbolje da smanjite komunikaciju na minimum. Šta god da radite budite sigurni da ste obratili pažnju i na najsitnije detalje kako biste smanjili mogućnost za grešku na minimum.

Ako se nađete u situaciji da vaš odgovor na jedno nezgodno pitanje može napraviti više štete nego koristi, možda je najbolje da svoje mišljenje zadržite samo za sebe.

RIBE

Nešto na šta ste računali ovog vikenda može poći potpuno neočekivanim tokom. Ovo može biti i dobra prilika, jer će vaš um biti u punoj pripravnosti i malo ko će moći da vas omete. Iskoristite ovo ako možete da završite neke pregovore ili napravite novi, po vas bolji dogovor.

Vaša odlučnost krajem vikenda može vas navesti na brzopletu odluku. Pazite da u svojoj energičnosti ne napravite kolateralnu štetu i oštetite nekoga ili nešto bez ikakve potrebe.

Pročitajte još