Vikend astro od 20. do 22. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za vikend pred nama, čitajte u nastavku.

OVAN

Početak vikenda vam može doneti izazov, ali ne dozvolite da vaše raspoloženje naruši mala promena plana. Promenite svoju uobičajenu rutinu i iznenadićete se koliko brzo ćete se navići na novine koje pokušavate da implementirate u svoju svakodnevnicu. Umesto da se osećate preopterećeno ovog vikenda, iskoristite ovo vreme da uradite nešto što će vam prijati. To će biti savršen način da se pripremite za početak nove radne nedelje.

BIK

Kraj radne nedelje je vaša prilika da dođete do izražaja. Moći ćete da zablistate i zaista pokažete koliko ste sposobni i kompetentni za posao koji obavljate, ali nemojte se pružati više nego što ste dugački, jer time samo sebi možete napraviti problem. Iako možda niste na poslu, vikend će vam dobro poslužiti da napravite bolju poslovnu strategiju, ali i da razmislite u kom pravcu želite da idete sa svojom karijerom.

BLIZANCI

Poruke ili informacije koje vam dolaze u susret bi vas mogle istinski iznenaditi, a do nekih možete i sami intuitivno doći. Pisanje vam može vam pomoći da oslobodite svoj um i bolje razumete svoje potrebe. Pojedini pripadnici ovog znaka mogu razmišljati o pokretanju novih projekata ili hobija koje bi potencijalno mogli pretvoriti u osnovni izvor prihoda. Iako je želja za akcijom velika, sačekajte da se još kockica složi.

RAK

Trenutna nepovoljna klima na poslu može vas naterati da se osećate kao da ste na ivici živaca, pa je sasvim normalno da  želite da se izolujete od drugih ljudi i napunite svoje baterije. U redu je da odvojite malo vremena da budete sami, ali vodite računa o tome kako komunicirate sa ljudima u svom okruženju. Stvari mogu biti malo napete, zato ostanite prisebni bez obzira na to ko ili šta vam se nađe na putu.

LAV

Vaša karijera je polje na koje bi trebalo da se više fokusirate ovih dana, čak i ako biste radije ostavili sve po strani i priuštili sebi odmor. Zastanite na trenutak i pogledajte put kojim ste prošli i šta ste sve iskusili kako biste bili ovde gde se sada nalazite. Ključno pitanje je da li se nalazite tamo gde želite da budete. Ako je vaš odgovor „ne“, onda znate da je vreme da počnete sa planiranjem nekih ozbiljnijih promena u svom životu.

DEVICA

Ovog vikenda se možete naći u verbalnom sukobu sa jednom osobom, a razlog tome je što se ne slažete sa onim što vam druga strana prezentuje. Možda ste previše kruti u svojim stavovima, pa budite obazrivi da ne povredite osobu do koje vam je stalo. Dajte i sebi i drugima dovoljno prostora, ali i slobode da izraze svoje mišljenje. Ne morate da pobedite u svakoj debati.

VAGA

Ovog vikenda uspevate da držite sve pod kontrolom , ali to nije razlog da se bar malo ne opustite i  uživate. Obratite pažnju na finansije i povedite računa o tome koliko trošite. Možda ćete biti u iskušenju da kupite nešto lepo, ali pre nego što se odlučite da izdvojite popriličnu sumu razmislite da li vam je to nešto zaista potrebno. Budite nežni prema sebi ove nedelje, razmazite sebe, na kraju krajeva, zaslužili ste to.

ŠKORPIJA

Ovog vikenda može vam biti teško da kontrolišete svoje emocije. Razmislite da li želite da svoja osećanja pokažete pred drugima, a ako vas ta pomisao čini da se osećate nesigurno, onda je najbolje da napravite korak unazad i date sebi malo prostora. Setite se da zastanete i razmislite pre nego što drugoj strani odgovorite, jer vas emocije mogu povući da reagujete impulsivno.

STRELAC

Ovih dana trebalo bi dobro da razmislite pre nego što nešto izgovorite. Vi ste poznati po svojoj iskrenosti i direktnosti, ali ponekad reči mogu zazvučati pogrešno i imati trajne posledice na ljude sa kojima razgovarate. Otputujte negde, promenite svoje okruženje na par dana, jer promena će prijati i vašem telu i duhu. Povoljan je period za one koji žele da nauče neke nove veštine o kojima su već ranije razmišljali.

JARAC

Ovo je savršen vikend koji će vam pokazati da je potrebno da krenete za svim uzbudljivim prilikama koje vam se nađu na putu, ali ne zaboravite prvo da se pozabavite svim obavezama. Započnite dan rano i pobrinite se obavite sve važne stvari, a zatim odvojite malo vremena za sebe da uradite ono što vam donosi radost. Energija ovog vikenda vam omogućava da budete odgovorni, da uživate ali i da odmorite ukoliko je to ono što vam organizam potražuje.

VODOLIJA

Vaše reči neko može pogrešno protumačiti, pa povedite računa da kažete ono što zaista mislite, ali i to učinite sa izvesnom dozom opreza. Ako vam je potrebno da se izolujete, to i učinite. U tišini i miru razumećete sebe i svoje potrebe bolje, ali možete dobiti i drugu perspektivu za one probleme koji vas opterećuju. Nedeljno popodne vratiće vam energiju, pa je povoljno da usmerite svoj fokus u onom pravcu na koji vas vaša volja upućuje.

RIBE

Granica između stvarnog i imaginarnog je trenutno tanka. Pojedini pripadnici ovog znaka uživaće u dugom snu koji će ih regenerisati, a oni intuitivniji mogu primiti poruku svog višeg „ja“ koja će im pomoći da reše neke nedoumice i probleme koje ih muče. Sanjalicama će biti teško da održe fokus na bitnim pojedinostima u toku dana, pa je važno da zaustave sebe pre nego što predaleko odlutaju u svet mašte.

Astrolog: Gordana Antić

Foto: Unsplash

Najnovije