Vikend astro od 25. do 27. novembra

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

OVAN

Pokušajte da ovog vikenda izgladite odnos sa osobama do kojih vam je stalo. Ostavite tvrdoglavost sa strane i uvidite da li zaista želite da budete srećni, ili samo želite da budete u pravu po svaku cenu. Prijatelj na koga ste se ranije oslanjali vam može ponovo pomoći u rešavanju jedne sporne situacije.  Niste sami i ne morate kroz život koračati sami. Što pre to shvatite, to ćete biti srećniji.

BIK

Nekada je potrebno da zaista zastanete i razmislite šta i ko vam je prioritet. Osobe do kojih vam je zaista stalo mogu trpeti, jer ste pravo prvenstva pružili osobama koje to možda nisu ni zaslužile. Ukoliko vam je potrebno da se na kratko distancirate kako biste bolje sagledali aktuelnu situaciju, to i učinite. Kada vam se razbistre misli lakše ćete moći da donesete ispravne odluke za sebe, ali i za vama drage ljude.

BLIZANCI

Osećate se poletno, a razlog tome je što ste okruženi ljudima kojima je zaista stalo do vas. Imate energije da mnogo toga završite ovog vikenda, a najbitnije od svega je što vam ništa ne pada teško. Prihvatite sve avanture i izazove koji vam deluju primamljivo, i na svako „zašto“ recite „zašto da ne“. Iako svaku situaciju možete okrenuti na šalu, jedna osoba će zahtevati od vas da govorite o svom emotivnom stanju, i to je konverzacija koju ne bi trebalo odbiti.

RAK

Sve obaveze koje ste sebi odredili završite ovog petka, jer vas energija vikenda vuče u sasvim drugom smeru. Pred vama su dani u kojima bi vam prijalo društvo istomišljenika, dok će zauzeti Rakovi poželeti da se posvete partneru i da sa njime provedu neko kvalitetno vreme. Izlazak iz rutine bi vam prijao, pa zato preskočite sve one poslove i obaveze koji su suvoparni i neinspirativni.

LAV

Vaše misli mogu ovog vikenda biti rasute, kao i vaša energija. Potrebno je da napravite izbor, ali niste sigurni da li bi vas ijedno rešenje zadovoljilo. Najbolje što možete učiniti je da sačekate da vam se odgovor sam nametne spontano, a u međuvremenu potrudite se da se dobro zabavite. Okružite se  ljudima koji vas inspirišu i pored kojih se osećate snažno i tako će sve brige biti umanjene, a neke i rešene.

DEVICA

Istina je da neke obaveze ne možete odložiti, ali to nije razlog da sebi nanosite još više stresa i pritiska. Uradite najbolje što možete i prihvatite činjenicu da neke stvari jednostavno nisu do vas. Odvojite dovoljno vremena za odmor i pristanite da budete deo porodičnog okupljanja. Za promenu ne morate sve uraditi sami, već ovog puta podelite radne zadatke između članova porodice. Preuzmite ulogu vođe.

VAGA

Odličan je period za razmenjivanje ideja sa ljudima koji su kreativni i razmišljaju slično vama, samo budite sigurni da ste uzeli sve u obzir i napravili razliku između plemenitih želja i realnih planova. Mnogo toga će se dešavati oko vas i na videlo može ponovo izbiti jedno delikatno porodično pitanje.  Iako ćete verovatno imati mnoštvo privatnih obaveza, ne zaboravite da ostavite dovoljno vremena i za zabavu.

ŠKORPIJA

Na pameti će vam ovog vikenda verovatno biti određeni problemi vezani za ljubav i finansije, a uprkos vašoj želji da ih što pre razrešite, razgovor verovatno neće biti dovoljan. Lepo je što imate velike planove, ali bilo bi dobro da prvo napravite snažnu osnovu za njihovu realizaciju. Pokušajte da razrešite i jedan problem u komunikaciji, za šta vam porodica može biti od velike pomoći. Suština je da se pozabavite samim uzrokom koji je doveo do situacije u kojoj se nalazite.

STRELAC

U ovom periodu do vas će verovatno stizati mnoštvo ideja sa raznih strana i cela situacija može biti pomalo konfuzna. Kakve god planove pravili, pokušajte da ostanete pribrani i razumni. Na porodičnom planu želite nešto da razrešite, ali jedan član porodice u određenoj meri zavisi od vas, što može zakomplikovati celu situaciju. Ovo je i dobra prilika da se osvrnete na prošlost i vidite šta od nepotrebnih obaveza i troškova možete bezbedno da eliminišete.

JARAC

Posle naporne radne nedelje prijaće vam da provedete bar jedno veče u probranom društvu bez stresa i obaveza. Vaš fokus će tokom vikenda prvenstveno biti na porodici, a partner može od vas zahtevati više pažnje nego što ste trenutno spremni da pružite. Snažan akcenat jeste na prisnim međuljudskim odnosima, ali na vama je da odlučite kako će oni izgledati. Ne ustručavajte se da uradite nešto uzbudljivo i romantično.

VODOLIJA

Ljudi oko vas imaju velike planove i želje, ali kao da im nedostaje jasan put i način kako da ih i ostvare. Nemojte se iznenaditi ako se okrenu vama za pomoć ili savet. Vi ćete verovatno želeti da se tokom vikenda maksimalno udaljite od posla i obaveza i provedete vreme sa voljenom osobom. Izgleda da se partner kaje zbog nekih svojih odluka i može pokazati inicijativu da izgladi stvari. Oslobodite se sumnji u sebe i svoju vrednost i hrabro nastavite dalje.

RIBE

Toliko toga ste u poslednje vreme započeli, da ovog vikenda postoji opasnost da ništa od toga ne uspete da privedete kraju. Svedite sanjarenje na minimum i preduzmite konkretnu akciju. Može vam na trenutak delovati kao da ste se zaglavili, ali setite se da imate na koga da se oslonite. Ako je potrebno pitajte prijatelje i porodicu za savet. Sasvim je u redu da odnose sa određenim ljudima ostavite u prošlosti.

Astrolog: Gordana Antić

Foto: Pexels

Najnovije