Harper's Bazaar Srbija

Vikend astro od 26. do 28. avgusta

Šta su vam zapisale zvezde za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

OVAN

Odličan je vikend za sve što ima veze sa komunikacijom i pregovaranjem. Postoji šansa da se pomalo zanesete u razgovoru i počnete da kritikujete drugu stranu, pa čak i samog sebe, zbog sitnica. Pokušajte ovo da izbegnete jer će vas samo odvesti u bespotrebnu svađu.

Kraj vikenda bi trebalo da rezervišete za odmor i uživanje sa voljenom osobom, jer nije povoljan trenutak da započinjete bitnije obaveze ili projekte.

BIK

Bikovi ovog vikenda mogu imati neodoljivu želju da preurede svoj životni prostor. Vaše ideje se mogu dosta razlikovati od ideja ostalih ukućana i zato će lepa reč i komunikacija biti ključne. Neko od vaših prijatelja vam može poveriti jednu svoju tajnu.

Kraj vikenda je odličan period da drugima saopštite svoje ideje i planove. Razgovarajte sa voljenom osobom i razmislite kako možete jedno drugom u tome da pomognete.

BLIZANCI

Ovog vikenda će vam biti potrebna intelektualna stimulacija. Najbolji način da to postignete je da nađete vrednog sagovornika i sa njim razmenite ideje. Imaćete tendenciju da svima kažete u lice tačno ono što mislite što vam može rešiti određene probleme, ali i stvoriti nove.

Ideje koje vam ovih dana padaju na pamet će biti prilično radikalne. Zapišite ih, ali ostavite njihovo sprovođenje u delo za neki drugi dan.

RAK

Posvetite ovaj vikend pravljenju planova, posebno kada su finansije i razvoj poslovanja u pitanju. Svaka investicija ili projekat kom pristupite razumno daće u ovom periodu dobre rezultate. Obratite pažnju na detalje, jer jedna osoba samo čeka da napravite grešku i to iskoristi za svoje potrebe.

Krajem vikenda vaše emocije mogu ići iz krajnosti u krajnost. Ako uspete da se priberete, snažne emocije će vam biti odličan saveznik.

LAV

Vaš um će ovog vikenda raditi bistro i staloženo. Prikupite dovoljno informacija i lako ćete razrešiti i najupornije probleme. Obratite pažnju na svoje okruženje, jer se neočekivano možete naći na meti kritika. Ovo ne bi trebalo previše da vas brine, ali sukobi jesu mogući.

Krajem vikenda umor može dovesti do popuštanja vaše pažnje i biće potrebno da uložite dodatni napor kako ne biste propustili neki bitan detalj i napravili grešku u proceni.

DEVICA

Došao je trenutak da se zapitate da li je neka situacija ili odnos sa jednom osobom došao do svog logičnog završetka. Ako je odgovor potvrdan, nemojte čekati više ni minut, već preduzmite akciju odmah. Nema potrebe da budete surovi, budite fleksibilni, ali odlučni i pravedni.

Krajem vikenda izbegavajte donošenje bitnih odluka, jer su greške više nego moguće. Uživajte malo u životu i postignutim rezultatima, a obaveze ostavite za ponedeljak.

VAGA

Ovog vikenda Vage će se prvi put posle više dana osetiti potpuno u harmoniji sa svetom i samim sobom. Verovatno ćete ući u jedan interesantan razgovor sa osobom koja vam na prvi pogled uopšte nije delovala zanimljivo. Ovo je osoba koja će se pokazati kao dobar prijatelj, a ne romantični partner.

Krajem vikenda ljudi mogu pokušati na vas da prebace teret sopstvenih obaveza. Naučite da nekada kažete odlučno „ne“ i njima i samima sebi.

ŠKORPIJA

Nemojte se plašiti da ovog vikenda u svojoj glavi pokrenete bitne životne teme, jer ste samo vi u stanju da odgovorite na pitanje šta tačno želite u životu. Imaćete priliku da dramatično promenite svoje mišljenje o nekome ili nečemu, što će vam pokazati da nisu sve odluke upisane u kamenu.

Kraj vikenda će vam doneti određeno iskušenje. To može biti nešto jednostavno kao dodatno parče torte, ili komplikovanije kao što je jedna zanimljiva osoba suprotnog pola.

STRELAC

Ako se ovog vikenda nađete u situaciji koja vam deluje bezizlazno, setite se da su dve glave pametnije od jedne i da imate koga da pitate za savet ili pomoć. Dobro će vam ići svaka disciplina koja ima veze sa brigom o detaljima što je odlično za posao, ali neko od bližnjih se zbog toga može osetiti zapostavljeno.

Krajem vikenda ćete sebi ili drugima morati da pokažete koliko ste u stvari kompetentni. Zvezde vas podržavaju i zato budite sigurni u sebe i posao kog ste se prihvatili.

JARAC

Sada je vreme da se oslobodite nečega što vam je suvišno, kako biste u svom životu stvorili dovoljno mesta za nove stvari. Ovo se može odnositi na nešto materijalno, ali i na odnose sa ljudima, grižu savesti ili propale planove. Budite svesni da ovo u početku može dovesti i do konflikata sa bližnjima.

Kraj vikenda će vam doneti osećaj postignuća i spokoja i sva je prilika da ćete neko vreme želeti da provedete sami sa sobom i sopstvenim mislima.

VODOLIJA

Vodolije se ovog vikenda mogu osetiti nesigurno kada je u pitanju posao ili neki projekat. Budite aktivni, postavite se prema sebi kao šef i neizvesnost će potpuno nestati. Budite pritom sigurni da ste se fokusirali samo na ono što radite jer vaš stav, iako daje rezultate, može biti iritantan drugima.

Budite oprezni krajem vikenda, jer neko iz okruženja možda nema baš najbolje namere. Ne učestvujte u bilo čemu što vam deluje i najmanje suimnjivo.

RIBE

Najbolje bi bilo da ovog vikenda zastanete na momenat i sagledate celu situaciju. Stvari vam mogu delovati konfuzno i možda je najbolje da se uzdržite od donošenja bilo kakvih bitnijih odluka i obaveza. Napravite dobar plan i raspored, ali njegovo sprovođenje u delo ostravite za sledeću nedelju.

Krajem vikenda vaše raspoloženje će biti odlično, mada možda ni vama samima neće biti potpuno jasno zašto. Ne komplikujte previše i provedite veče sa voljenom osobom.

Astrolog: Gordana Antić

Foto: Pexels

Najnovije