Harper's Bazaar Srbija

Vikend astro od 27. do 29. februara

Saznajte šta su zvezde "spremile" za vikend pred nama.

OVAN

Partner ili saradnik mogu biti na distanci ovog vikenda, pa ćete imati više vremena da se pozabavite drugim bitnim temama, a najpre onim koje se tiču posla. Novi načini i modeli poslovanja mogu vam pomoći da promenite na bolje svoje finansije, ali biće potrebno da se prilagodite nečemu sa čime se u potpunosti ne slažete. Dobro je imati takmičarski duh, ali ne zaboravite da se zabavite kada vam se za to ukaže prilika.

BIK

Povezivanje sa drugim ljudima će vam pomoći da se opustite i istražite granice preko kojih nikada do sada niste prelazili. Kontakt sa inostranstvom proširiće vaše horizonte, dok će pojedini pripadnici ovog znaka moći baš na ovom polju da ostvare bitniji kontakt, a neki čak i da se upuste u romantičnu vezu. Ukoliko još uvek niste pred sebe stavili ciljeve za tekuću godinu, sada je pravo vreme da to uradite.

BLIZANCI

Put ka samospoznaji može biti dug, ali vam može doneti i veliko zadovoljstvo. Ovog vikenda razmislite o izborima koje ste doneli i koracima koje treba da preduzmete da biste postigli svoje ciljeve. Provedite vreme sami i istražujte sebe i spoznajte koje su vaše istinske potrebe. Razmislite o tome gde ste bili, gde ste sada i kuda idete. Zapamtite da se putovanje nikada ne završava i da svaki korak može doneti neočekivanu sreću.

RAK

Jaka mreža poslovnih kontakata je neophodna za svaku karijeru. Važno je da vodite računa o tome sa kim ste izabrali da negujete poslovne odnose, a koga odlučujete da izbegavate. Ovaj vikend može biti savršena prilika da upoznate ljude koji vam mogu pomoći da rastete, kako na ličnom, tako i na profesionalnom nivou. Okružite se ljudima koji vam mogu pružiti uvid i podstaći vas da razmišljate van okvira u koje ste sami sebe ukalupili.

LAV

Pred vama su uzbudljivi dani koji vam donose priliku za rast, ali i mogućnost da se bolje i prisnije povežete sa prijateljima i partnerom. Neko u vaš život može doneti osećaj entuzijazma i dinamike  uvodeći nove ideje u vašu svakodnevnicu. Promena vam donosi osećaj neizvesnosti i uzbuđenja, ali je važno da prihvatite avanturu i uživate u putovanju na koje vas ona može povesti.

DEVICA

Nečija poruka ili čak prisustvo uneće u vaš život dobru energiju na koju se lako možete „navući“. Ovaj vikend je idealno vreme za povezivanje sa ljudima koji vam znače, gde god oni bili. Univerzum vas podstiče da negujete svoj kreativni um i ideje koje još uvek niste sproveli u delo, pa je sada vreme da preduzmete akciju i to ostvarite. Negujte svoje unutrašnje dete i dozvolite mu da se zabavi ovog vikenda.

VAGA

Pojedine pripadnike ovog znaka iznenadiće uzbudljive promene u porodici, dok će drugi imati priliku da unesu novine u svoj dom. Umesto da se fokusirate samo na obaveze, važno je da baš sada pronađete vreme za nešto što donosi radost i mir. Bilo da je u pitanju ostajanje duže u krevetu, hobi, ili neka poslastica, pobrinite se da prvenstveno brinete o sebi ovog vikenda. Savršen je trenutak da uradite nešto što vam donosi radost i zadovoljstvo, kako biste mogli da prenesete ovaj osećaj i u sledeću nedelju.

ŠKORPIJA

Petak uveče je savršena prilika da uradite nešto novo i uzbudljivo. Bilo da se sastajete sa prijateljima, ispijate kafu u nekom novom ambijentu ili ste na romantičnom sastanku, mogućnosti su svakako beskrajne. Veče će biti pravo vreme za povezivanje i jačanje veza sa partnerom, ali je to ujedno i prilika da se opustite i uživate. Zašto ovog vikenda ne biste probali nešto novo? Probudite avanturistu u sebi.

STRELAC

Drugačija atmosfera u kući postaje primetna, jer neko ko ulazi u vaš dom donosi radost i toplinu. Važno je da ovog vikenda odvojite vreme za negovanje porodičnih odnosa, ali i da obnovite one koje ste zapostavili. Imaćete savršenu priliku da isprobate neke inventivne ideje, a partner vam u tome može dosta pomoći. Vikend vam donosi mir i radost, a obaveze i sve što se „mora“ ostavite za narednu sedmicu.

JARAC

Pred vama je vikend koji donosi velike mogućnosti, naročito za usamljene pripadnike ovog znaka. Iskoristite priliku da više uživate u društvu onih koji vam donose osećaj sreće i zadovoljstva. Provodite kvalitetno vreme sa prijateljima i porodicom, baveći se aktivnostima koje vam donose radost. Možda ćete se osetiti pozvanim da uradite nešto kreativno, a u dvoje će sve biti mnogo zanimljivije. Šta god da radite, ostanite povezani sa svojim unutrašnjim “ja” i nemojte se plašiti da se oprobate u nečem novom.

VODOLIJA

Petak je idealan dan za početak planiranja avanture, zato iskoristite priliku i prepustite se novim izazovima. Pojedini pripadnici ovog znaka biće više nego ranije fokusirani na komunikaciju, učenje novih veština i lični rast. Porodice treba da uživaju u pozitivnim finansijskim trendovima koji su počeli da se pojavljuju. Isplanirajte da ovaj vikend provedete sa porodicom i odvojite malo vremena za aktivnosti u kojima možete zajedno uživati.

RIBE

Osećaj sreće i ushićenosti pratiće vas ovog vikenda kako planeta ljubavi i blagostanja bude ulazila u vaš znak. Ukoliko ste usamljeni, iskoristite predstojeće dane da upoznate nove ljude, a možete i da osvežite neke stare kontakte. Energija ovog vikenda vas poziva da se odmorite od svakodnevnice tako što ćete sebi priuštiti zabavu ili odmor ako vam je to preko potrebno. 

Astrolog: Gordana Antić 

Fotografija: Pexels 

Najnovije