Harper's Bazaar Srbija

Vikend astro: Od 3. do 6. februara

Šta nam donosi pun mesec u Lavu?

Ovan

Za vas je ceo februar u znaku uživanja, pa počnite da nazdravljate (životu) još ovog vikenda. Zračite pozitivnom energijom, to se već oseća na poslu, ali zvezde će vam se u narednim danima osmehivati i kad je ljubav u pitanju. U punoj ste snazi i iskoristite to da procvetate kada na kraju meseca Venera, vladarka ljubavi i lepote, uđe u vaš znak.

Bik

Iskoristite predstojeće dane za uživanja u hrani, umetnosti, lepim stvarima – početak februara je idealna prilika za to. Iako već sada smišljate kako da obradujete voljenu osobu za Dan zaljubljenih, zastanite i iskoristite svaki trenutak sa njom, možda na nekom lepom vikend putovanju. Uplatite spa i relaksirajte se udvoje – prolazite kroz stresan period na poslu, potrebno vam je dodatno opuštanje.

Blizanci

Osećate nalet energije i čini vam se da možete da osvojite svet, ali umesto da se rasplinjujete na sto strana, probajte da se fokusirate na jednu. Konačno vam prija da boravite kod kuće, pa to iskoristite za čitanje. Ako vam se činilo da vaš odnos sa partnerom počinje da se klima, sada imate šansu da ga dovedete u red – probudite svoju romantičnu stranu i priredite mu romantično veče.

Rak

Stiže neko iznenađenje iz daleka, koje možda neće biti romantično, ali će vas usrećiti. Ukoliko imate potrebu da ovog vikenda sve preispitujete – i posao, i finansije, i svoj ljubavni život, odustanite, bolje je da iskoristite to vreme produktivno. Ako promenite samo jednu malu stvar, kao što je ustajanje 20 minuta ranije za vežbanje, na primer, osetićete veliku promenu na kraju meseca.

Lav

Ako razmišljate da li da ostanete kod kuće jer ste imali napornu nedelju ili da u subotu uveče izađete u grad sa prijateljima, definitivno izađite. Očekuje vas neobičan razgovor sa osobom koja će na vas ostaviti veliki utisak. U nedelju odmorite – prijaće vam relaksirajuća duga kupka, spavanje i izležavanje. Pun mesec, u nedelju, u vašem je znaku i zvezde vam savetuju da se tada isključivo fokusirate na sebe i sopstvenu dobrobit.

Devica

Ako ste prethodnih meseci patili u ljubavi, u ovom mesecu stiže nagrada. Partner će vas konačno razumeti, a ako niste slobodni, neke dobre vile potrudile su se da bace malo magične prašine na vaš život i pošalju osobu koja će vam se veoma dopasti. I zato, pripremite se za nadolazeću sreću – ovog vikenda odbijte sve pozive na žurke i večere i punite baterije. Iskoristite pun mesec u Lavu da odmorite i skupite snagu za dane ljubavi koji su pred vama. 

Vaga

Krajem januara Uran vas je izazvao da poradite na ravnoteži u svakom smislu, a posebno onoj koja se odnosi na posao i privatni život. Niste usamljena Vagica ako se osećate sagorelo, iscrpljeno, na ivici živaca i zato još večeras probajte da se okrenete isključivo sebi, a onda nedelju ostavite za viđanje sa prijateljima – zasad je to najbrži način da dobijete preko potrebnu podršku i ljubav.

Škorpija

Iako je vikend, petog februara možda primite lepe vesti koje se tiču vašeg zanimanja, a ako dobijete poziv za neki događaj na kojem možete sresti ljude sa kojima ste u nekom trenutku sarađivali ili ih poznajete preko posla – ne odbijajte ga, dobra je prilika zablistate i promenite nešto na polju karijere. Ovog vikenda možda sretnete osobu koja vam je veoma draga, a niste je dugo videli.

Strelac

Ovog vikenda odmarajte što više i sakupljajte snagu za sve lepe stvari koje vas čekaju do kraja meseca. Pun mesec, 5. februara, sigurno će vas mamiti napolje, ali ga ignorišite – ostanak kod kuće spasiće vas nekih bespotrebnih rasprava, ali i preteranog trošenja novca, koji će vam do kraja meseca biti potreban da napravite sve one pozitivne promene u životu koje želite – da osnujete bend, krenete na svetsku turneju ili možda, konačno, odete na dugo priželjkivano putovanje.

Jarac

Pun mesec u Lavu, koji se dešava u nedelju 5. februara, vama bi trebalo da donese dugoočekivane rezultate odnosno – seme onoga što ste posadili u januaru (za vreme punog meseca), sada će početi da klija. Ako ste prošlog meseca odlučili da radite manje ili smanjite nerviranje i nivo stresa na poslu, ovog vikenda je idealno vreme da krenete na neki hobi (to ćete sigurno i sami osetiti). Uživajte u suboti i nedelji pred vama, donose vam mnogo pozitivne energije.

Vodolija

Vaše vreme, vaša sezona krenula je još prošlog meseca, kada ste sigurno primali samo pozitivne vesti što se tiče karijere. A u februaru je vreme za ljubav i to kreće već ovog vikenda odnosno 5. februara, kada pun mesec u znaku Lava osvetla vašu sedmu kuću, koja se odnosi na partnerski život. Vreme je da sve nesporazume pošaljete na spavanje i konačno uživate u magičnom ljubavnom odnosu. Ako ste slobodni, sad je idealna prilika da pronađete odgovarajućeg partnera.

Ribe

Ovog vikenda pozaavite se isključivo sobom: beauty ritualima, spa tretmanima, zdravljem – kroz ishranu, sport, pozitivne misli. Pun mesec je moćan alat ako ga pametno iskoristite, u suprotnom može doneti i nepotrebnu dramu u vaš život. I zato, ne razbijajte glavu oko problema koje ne možetge da rešite, ne započinjete svađe, ne raspravljajte se, ove subote i nedelje odmarajte, spavajte, bindžujte serije ili čitajte. Na taj način ćete narednu nedelju započeti mnogo bistrije glave i sa više snage da izdržite nalet ljubavi koji vas čeka.

Tekst: J. M. 

Fotografija: Pexels 

Najnovije