Vikend astro od 30. decembra do 1. januara

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

OVAN

Ovnovi će ovog vikenda biti fokusirani na sebe i sopstvene potrebe. Sasvim je u redu da postavite sebe na prvo mesto, ali budite sigurni da time niste ugrozili ili povredili nekoga od svojih bližnjih. Pokušajte da predstavite svoje ideje ili tačku gledišta na taj način da druga strana lako može da vas razume. Oslonite se na svoje diplomatske sposobnosti i strpljenje. Ako se budete bavili planiranjem ličnih finansija oslonite se na savet osobe od poverenja.

BIK

Ovog vikenda Bikovima će ići od ruke sve što je povezano sa kreativnošću i inovacijama. Pozabavite se nekim planovima ili idejama koje su vam do sada delovale neizvodljivo i uvidećete da se pred vama otvara niz novih mogućnosti. Pustite svoju maštu da slobodno skače sa teme na temu, ali budite sigurni da ste negde zapisali ključne stavke. Ne obraćajte previše pažnju na sitnice koje nekada umeju da vas iritiraju kod ljudi.

BLIZANCI

Povoljan je trenutak da razmislite o pravljenju novih planova za budućnost. Pustite mašti na volju i ne sputavajte sebe u startu negativnim argumentima. Mnogo toga ste u stanju da postignete ako u svoj život uvedete samo malo više discipline i istrajnost. U ovom trenutku nije toliko bitno šta će ko da misli ili kaže, već to šta vi želite i kako se tačno osećate. Pozitivne misli vas mogu odvesti u nešto konstruktivno, ali vam negativne mogu pokvariti ceo vikend.

RAK

Ako se osetite kao da vas rutina guši ovog vikenda uradite nešto novo i nesvakidašnje. Imaćete snažnu podršku u svakoj vrsti promene, ma koliko ona bila mala ili velika. Napravite nekoliko eksperimenata i posmatrajte rezultate. Vaša kreativnost će doći do izražaja, ali nemojte joj dozvoliti da vas odvede u nedisciplinu. Ostavite kraj vikenda za dobar odmor sa porodicom ili voljenom osobom i nemojte previše razmišljati o obavezama.

LAV

Lavovi će ovog vikenda biti u dobrom raspoloženju i raznovrsnom društvu. Ukazaće vam se niz prilika da upoznate neke nove zanimljive ljude, od kojih se neki kasnije mogu pokazati kao dobri poslovni kontakti ili saveznici. Oko vas će se dešavati toliko toga da će biti prilično teško održati pažnju samo na jednoj stvari. Zaboravite sada na posao i obaveze, vreme je da se dobro zabavite i uživate u nekim sasvim novim mogućnostima koje vam se mogu ukazati.

DEVICA

Device će se ovog vikenda naći u samom centru pažnje, u kakvom god društvu da se nađu. Ovo vam u početku može prijati i dovesti vas do nekih zanimljivih ljudi, ali vam može doneti i rasprave ili čak zavist drugih. Vaše samopouzdanje će se ponašati kao magnet za suprotni pol. Pokušajte da svoju energiju usmerite ka ljubavi, a ne u smeru konflikta. Iskreni razgovori vam mogu pomoći da produbite odnos sa jednom osobom.

VAGA

Oslonite se ovog vikenda na svoju intuiciju i unutrašnji osećaj kada je u pitanju donošenje odluka, čak i ako se ovo odnosi na posao ili karijeru. Imaćete mnogo novih ideja, ali glavni izazov će biti kako razdvojiti dobre od loših. Koliko god se trudili da izbegnete jedan konflikt, on će vas na kraju sustići. Ovo ne mora biti loša stvar, jer vam može pružiti priliku da nešto raščistite. Budite samo sigurni da niste podlegli provokacijama.

ŠKORPIJA

Uzdržite se ovog vikenda od potrebe da preuveličavate stvari i posmatrate sve kroz krajnosti, jer vas ovo lako može dovesti u sukob oko sitnica sa nekim od bližnjih. Ne trošite vreme na stvari koje nisu vredne vašeg truda, jer ćete na taj način propustiti da sagledate širu sliku. Ako je potrebno napravite pauzu sa obavezama i prepustite se u potpunosti prazničnom raspoloženju, a posao će vas sačekati nakon što se dobro odmorite.

STRELAC

Ovog vikenda ćete biti puni energije i spremni za nove izazove. Povoljan je trenutak da predstavite svoje ideje ili novi plan osobi koja vam je bitna. Budite objektivni i prikažite realno sve prednosti i mane potencijalnog projekta. Nemojte dozvoliti sebi da usled uzbuđenja dopustite nekome da vas iznervira sitnim komentarom ili kritikom. Fokusirajte svoju pažnju i vreme prvenstveno na stvari koje možete da uradite samostalno.

JARAC

Kanališite svoju energiju ovog vikenda ka nečem kreativnom, posebno ako je vaša ideja u vezi sa životnim prostorom ili hobijem. Imaćete obilje novih ideja i želju da ih što pre sprovedete u delo, toliko da verovatno nećete ni primetiti da ste počeli drugima da izdajete direktive i naređenja. Zastanite na trenutak i fokusirajte se na ono što možete da uradite samostalno. Neće se svakome dopasti vaše ideje i to je sasvim u redu, dok god ste vi zadovoljni njihovom realizacijom.

VODOLIJA

Ovo je period koji obećava interesantne i dinamične promene. Otvoriće vam se nove mogućnosti da radite nešto što će vas ispunjavati i što će vam pružiti osećaj postignuća i zadovoljstva. Iako vas obilje obaveza i događaja može ostaviti u haosu, ovo vam neće mnogo smetati da postignete svoje ciljeve. Mala doza haosa može da doprinese vašem kreativnom potencijalu, a svakako ćete ga srediti čim budete imali malo više slobodnog vremena.

RIBE

Ovo je vikend koji će vas prosto mamiti da potrošite više novca nego što ste planirali. Sasvim je moguća i emotivna kupovina nečega što vam zaista nije neophodno. Možda nije loša ideja da sebi unapred odredite limite i striktno ih se pridržavate. Ako vam se ukaže jedna zanimljiva prilika uzmite u obzir sve podatke pre nego što donesete konačnu odluku. Do vas može lako stići nečija tajna i zato opravdajte njihovo poverenje tako što ćete je zadržati samo za sebe.

Foto: Pexels

Astrolog: Gordana Antić

Najnovije