Detalj koji podiže svaki moderan stajling na viši nivo!

Slušalice su danas postale sastavni deo opreme većine nas. Satovi, oni pametni, takođe. Kompanija Samsung godinama unazad prati trendove i svojim kupcima nudi vrhunske uređaje – od telefona do pametnih satova i slušalica. Tako je i sa novom serijom Galaxy Watch5 i Galaxy Buds2.

U kompaniji ne samo da brinu o kvalitetu, već uređaje dizajniraju i tako da se uklapaju u vaš stajling, pa novi Watch5 satovi savršeno odgovaraju i onima koji žele eleganciju da podignu na viši nivo, a Buds2 onima koji od zvuka očekuju da bude vrhunski.

Galaxy Watch5

Za Samsung Galaxy Watch5 kažu da je najbolji Android sat koji trenutno možete kupiti. Ima veću bateriju u odnosu na prošlogodišnje modele, izdržljiviji dizajn i novi temperaturni senzor. Dolazi u veličini od 40 i 44 milimetra, a koristi okvir osetljiv na dodir koji je zasnovan na softveru koji zahteva pomeranje prsta oko ivice ekrana za navigaciju. Nalazi se na vrhu samog ekrana osetljivog na dodir, a sat takođe ima dva dugmeta sa strane.

Galaxy Watch5 Pro je najizdržljiviji i najkompletniji Samsung sat do sada. Watch5 Pro, zahvaljujući vrhunskim materijalima, spreman je za sve izazove koji se nađu pred njim. Sadrži poboljšani safirni kristal koji je otporniji na habanje i izdržljivo kućište od titanijuma koje štiti ekran sa okvirom. Galaxy Watch5 Pro takođe dolazi sa potpuno novim sportskim D-Buckle kaišem.

Sat je vodootporan do dubine 48 m 10 minuta, plus može izdržati prašinu, prljavštinu i pesak. Takođe, ispunjava MIL-STD-810H standard, tako da bi trebalo da preživi ekstremne temperature i druge faktore iz okoline kao što su vibracije i udari.

Ukoliko nakon posla volite malo da odmorite mozak, a zamorite telo vežbom, Galaxy Watch5 satovi najbolji su saveznik i u ovim aktivnostima. Dizajniran za svakodnevne pobede, Galaxy Watch5 nudi sveobuhvatno end-to-end iskustvo koje prevazilazi fitness aktivnosti i uključuje procese nakon vežbanja, odmora i oporavka. Alat za merenje sastava tela  pruža potpuni snimak celokupnog zdravlja korisnika, pružajući mu prilagođeni pristup za postavljanje ciljeva, vođenje kroz personalizovane vežbe i praćenje napretka. A kada je vreme za odmor, Galaxy Watch5 korisnicima daje podatke o oporavku, uključujući otkucaje srca nakon intenzivnog vežbanja i prilagođene preporuke o potrošnji vode na osnova gubitka znoja.

Galaxy Watch5 dolazi sa 13 posto većom baterijom  i omogućava osam sati praćenja sna uz samo osam minuta punjenja, što je 30 posto brže od Galaxy Watch4. Preslušajte svoju omiljenu pesmu na Spotify samo svojim glasom pomoću Google asistenta, a uskoro, pronađite i rutu kretanja koristeći Google Maps sa svog ručnog zgloba. Ljubitelji muzike i zvuka biće zadovoljni ažuriranjima koja uključuju nove aplikacije kao što su SoundCloud i Deezer. Pored toga, One UI Watch4.5 nudi potpunije iskustvo kucanja, lakši način upućivanja poziva i mnoštvo novih performansi koje Galaxy Watch čine intuitivnijim.

Za više informacija o Galaxy Watch 5 i Galaxy Watch 5 Pro posetite: https://www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/galaxy-watch5-44mm

https://www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/galaxy-watch5-pro-black-titanium

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Uz Galaxy Buds2 Pro slušalice možete obavljati razgovore bez ometanja, ali i održavati online sastanke na kojima morate biti savršeno koncentrisani, bez straha da će vas buka spolja ometati. Buds2 Pro slušalice mogu neprimetno da se prebace na audio vezu vašeg telefona na samo jedan dodir prstom. Poseduju funkciju Auto Switch čime se omogućava jednostavna tranzicija sa vaše omiljene TV emisije na telefonski poziv. U slučaju da izgubite vaše slušalice na putu do posla, Smart Things Find sada čini da njihovo lociranje postane lakše i brže, bez obzira na to da li su spakovane u kutijicu ili su van nje.

Uživajte u muzici uz superiorni Hi-Fi 24bit Audio, koji nudi izuzetno dinamičan raspon da biste se osećali povezanim sa sadržajem koji slušate sa kristalno čistom rezolucijom. Sa novim Samsung seamless codec (SSC Hifi) kvalitetna muzika se sluša bez kašnjenja, a nove koaksijalne dvosmerne slušalice čine da zvuk bude jasniji neko ikad. Novi kompaktni, ergonomični dizajn je 15 posto manji, sa čvrstim prijanjanjem, napravljenim da bi se izbjeglo okretanje, što ga čini savršenim saputnikom za fizičku aktivnost. Primajte pozive u pokretu uz moćni ANC da biste eliminisali buku. Nove Galaxy Buds2 Pro slušalice omogućavaju korisnicima da pobegnu u sopstveni svet i istovremeno ostanu povezani sa svakodnevnicom.

Za više informacija o Galaxy Buds2 Pro posetite https://www.samsung.com/rs/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds2-pro

Promotivni period

Uz kupovinu Samsung Galaxy Z Flip4 5G ili Samsung Galaxy Z Fold4 5G izvršenu u promotivnom periodu od 12.09.2022. zaključno sa 16.10.2022. godine ostvarujete pravo na poklon Samsung Galaxy Watch5 44 mm u grafitnoj boji ili Samsung Galaxy Watch5 40 mm u ružičasto-zlatnoj boji. Uz kupovinu telefona iz Galaxy S22 serije, tokom promotivnog perioda, ostvarujete pravo na poklon Galaxy Buds2 slušalice u grafitnoj boji. Za ostvarivanje prava na poklon potrebno je registrovati se putem Samsung Members aplikacije preko kupljenog pametnog telefona u sklopu promocije najkasnije do 30. oktobra 2022. 

Više informacija o promociji pronađite na linku https://www.samsung.com/rs/offer/complement-your-world-2022/

Foto: Promo

Tekst: Promo

Najnovije