Zavirite u nestvarna kupatila poznatih ličnosti

Pogled od koga zastaje dah, mermer, najfinija keramika, sveže cveće – u ovim kupatilima mogli bismo da živimo.

Zavirili smo u kupatila Matthew McConaughey-a, Cindy Crawford, Rihanne, Madonne i mnogih drugih. Kroz samo nekoliko kadrova shvatili smo da je reč luksuz definitivno sinonim za životni prostor holivudskih zvezda, dovoljno je da bacite pogled na kupatilo i sve će vam biti jasno.

Ova kupatila su inače samo neka od kupatila koje se nalaze u velelepnim vilama. Naime, svaka od ovih vila vredi milione dolara, a uglavnom su u pitanju cifre između sedam i 15 miliona. Podrazumeva se da svaka vila poseduje nekolicinu spavaćih soba i bar isti broj kupatila.

Na primer Rihannina vila koja se nalazi na nekoj vrsti nepristupačne lokacije – u pitanju je slepa ulica (u kojoj inače posedstvo imaju i Madonna i Sir Paul McCartney) u planinama iznad Beverly Hills-a, ima pet spavaćih soba i sedam kupatila.

To ipak nije ništa naročito u odnosu na vilu Donalda Trumpa juniora, čija rezidencija na Floridi poseduje šest spavaćih soba i 11 kupatila.

Nama je pak omiljena vikendica Matthew McConaughey-a na Havajima. U pitanju je custom izgrađena rezidenicja koja poseduje i čitav hektar zemlje na kojoj se nalazi, šest spavaćih soba, šest kupatila, kancelariju, vinski podrum, dva bazena, dve master spavaće sobe i ogroman infiniti bazen sa pogledom. Sva kupatila u ovoj predivnoj vili napravljena su od kombinacije kamena, ručno izrezbarenog krečnjaka, italijanskog mermera i drveta.

Da, želimo da živimo u kupatilu Matthew McConaughey-a i smatramo da je to sasvim u redu.

Tekst: Maja Bunčić

Foto: Profimedia

Najnovije