Žurkom kraj Save predstavljen je novi AIR uređaj

Pogledajte koje poznate ličnosti imaju najvatrenije salsa pokrete

Pevačica Angellina, TV voditeljka Ksenija Bujišić, učesnici Survivora Draga Jovanović i Bojan Đumić, pevač Igor Simić i mnoge druge odabrane zvanice uživale su u odličnoj latino muzici i pravoj letnjoj atmosferi na žurci na Savskom keju, povodom predstavljanja novog glo HYPER AIR uređaja za zagrevanje duvana. 

Plešući uz vesele ritmove najpopularnijih letnjih hitova, prisutni su uživali u odličnim koktelima, ali i podizanju velikog balona u vazduh, koji je simbolično obeležio dolazak novog glo uređaja na domaće tržište koji je čak upola tanji i za četvrtinu lakši u poređenju sa prethodnim X2 uređajem.

Zahvaljujući kompaktnijem dizajnu, novi glo HYPER AIR je praktičniji za nošenje u džepu ili torbici, pri čemu je zadržano vrhunsko korisničko iskustvo. Dostupna paleta boja u skladu je sa najnovijim trendovima – od najtamnijih tonova crne i plave, preko morske i tirkizne, pa sve do ciklama, ljubičaste i zlatne.

„Obožavam žurke pod vedrim nebom, a pogotovo pored reke. Još ako je u pitanju matine kao ovaj, kada uz muziku i ples zajedno dočekujemo zalaske sunca – nema mi većeg zadovoljstva. Godinama nisam igrala salsu, pa sam se rado podsetila osnovnih koraka“, rekla je Angellina koja je bila vidno najveselija na žurci.

Dok je Angellina odabrala prelepu ljubičastu nijansu, bivši učesnici Survivor-a Draga Jovanović i Bojan Đumić odlučili su se za uređaje u sivo-zelenoj, odnosno tirkiznoj boji.

„Za početak sam se odlučila za klasiku, jer deluje elegantno i prefinjeno, ali ću rado tokom leta isprobati i uređaje u svim drugim bojama – već sam bacila oko na zlatni i ciklama. Sjajno smo se družili i proveli večeras, a otvoreni plamen koji podiže balon je Bojana i mene na trenutak vratio u dane koje smo proveli u Survivoru“, rekla je Draga Jovanović.  

Novi glo HYPER AIR uređaj svi zainteresovani punoletni korisnici duvanskih proizvoda mogu pronaći na zvaničnom sajtu, kao i na glo pop-up zonama širom Srbije, dok će početkom septembra biti dostupan i u svim drugim maloprodajnim objektima.

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije