Horoskop za Vodolije za oktobar 2020

Ovo je još jedan prilično naporan mesec za vas. 

Vaš rad, kao i vaši osnovni sistemi verovanja, prolaze kroz reviziju, posebno u drugoj polovini meseca. Nastavljate da istražujete svoje najdublje misli i preispitujete sve mogućnosti, tražeći najbolje podudaranje između unutrašnjosti i spoljašnjosti. Osećate moćan instinkt za akcijom, u skladu sa vašim pogledom koji se razvija, dok pokušavate da dođete do procesa donošenja odluka koji je logičan u širem smislu nego što može izgledati pojednostavljena racionalnost.

Mesec oktobar se otvara punim mesecom u Ovnu, a mesec osvetljava način na koji koristite društvene mreže kao i kako komunicirate sa okolinom. Možda ćete postati sve više svesni nametljivih načina korišćenja Interneta i osećate potrebu da to promenite.

Pun mesec u Ovnu takođe može dovesti do problema u komunikaciji koji treba rešiti. Ako je u vašim razgovorima bilo prepirke i kontroverze, možda je vreme da to promenite.

Venera ulazi u Devicu 2. oktobra, gde pokreće pitanja zajedničkih resursa i intimnog partnerstva. Venera u Devici može doneti podršku nekoga kome je stalo do vas. Merkur u Škorpiji 7. oktobra dovodi do scenarija za rad daleko od kuće. Možda u porodici postoji faktor destabilizacije koji vas koči da ispunite svoje radne obaveze, a dok se Merkur priprema za retrogradnost, možda ćete biti primorani da preispitate ravnotežu između kućnog života i vaših ciljeva u karijeri. Vaša ambicija vas može primorati da odredite prioritete.

Retrogradni Merkur u Škorpiji 13. oktobra otvara  vam period za strateški pristup svojim ciljevima i prioritetima. Odnosno, ono što bi trebalo da se desi sada, a ne ono što se može odložiti za neko vreme. Želje vašeg partnera takođe mogu uticati na vaše odluke, tako da ne možete ignorisati tu stranu. Novi Mesec u Vagi 16. oktobra je za vas snažno ponovno pokretanje. Vaša želja za većom autonomijom može se povećati. Možda razmišljate o odlukama koje bi mogle da promene putanju vašeg života. Ne klonite se onoga što pokušava da se pojavi u vašem životu i onoga što vi jeste. Sunce ulazi u Škorpiju 22. oktobra, pridružujući se Merkuru i dodatno ističući vaše profesionalno usmeravanje. Vaši ciljevi i vaše ambicije mogu se povećati tokom sledećih mesec dana. Morate biti otvoreni za uvide ili važne poruke koje će vam stići kasnije ovog meseca. Pun mesec 31. oktobra otvara prednost u vašoj kućnoj sferi. Sprema vam se nešto uzbudljivo u vezi sa vašim kućnim životom ili možda ćete imati neki razlog za slavlje.

Pročitaj još