Harper's Bazaar Srbija

Nedeljni horoskop 20. do 27. marta

OVAN

Očekuju vas društveni događaji gde ćete se upoznati sa novim ljudima. Dobre vesti očekujte i na poslovnom polju. Radili ste na sebi i vidi se da ste dosta opušteniji i samopouzdaniji na poslu. Možete očekivati i susret sa osobom koja će vam se veoma dopasti.

BIK

Ova nedelja biće idealna da završite sve poslove koje ste odlagali. Očekujte i pozive koji će vam doneti nove poslovne prilike. Pobrinućete se za finansijske probleme koje niste dugo mogli da rešite. Odvojite malo vremena za sebe i radite šta vam prija.

BLIZANCI

Rešićete neke probleme vezane za komunakciju sa prijateljima ili poslovnim partnerima.  Osećate se ispunjeno i zadovoljno. Mogli biste da se pozabavite i kućnim poslovima. Imaćete energije i izdržljivosti da to završite.

RAK

Ove nedelje najbolje će te se osećati kod kuće uz omiljnu knjigu, seriju. Nećete biti rasploženi za socijalni život, tako da ukoliko možete ostanite kod kuće i radite šta vam prija. Dobre vesti očekujte na poslovnom polju.

LAV

Ova nedelja je idealana da se pozabavite nekim umetničkim i kreativnim projektima. Na kraju nedelje ćete se osećati više nego zadovoljno zbog završenih projekata. Ovo je odličan period za vas ukoliko ste bilo u braku ili dugogodišnjoj vezi. U ljubavi ćete uživati kao na početku veze.

DEVICA

Osećate se iscpljeno i umorno ali to je sve od stresa. Odvojte malo vremena za sebe i prijatelje koje niste imali prilike dugo da vidite. Upoznaćete i novu zanimljivu osobu koja će vam privući pažnju. Sredinom nedelje moguće je i kratko privatno putovanje koje će vam veoma prijati.

VAGA

Iako će vam se činiti da početkom nedelje sve ide po planu u drugoj polovini nedelje ćete se uveriti da to baš i nije tako. Neki događaji koji će se desiti će vas usporiti. Novi saradnici vam mogu biti od pomoći kako ne biste sve obaveze morali da preuzmete na sebe. Što se ljubavnog polja tiče, jedna osoba će vas impresionirati i nećete moći da sakrijete emocije.

ŠKORPIJA

Ove nedelje slušajte samo sebe i ne slušajte tuđe savete jer neki neće biti dobronamerni. Odmorite se i sačuvajte energiju za sledeću nedelju. Svaki slobodan trenutak provedite sa voljenom osobom ili sami uz neku dobru knjigu ili film.

STRELAC

Dobro će vam doći pomoć saradnika i porodice zato se ne libite da je potražite. Napunite baterije za sledeću nedelju kada završite sa svim obavezama. Prijaće vam odmor ili neko putovanje.

JARAC

Neka poslovna odluka ili dogovor bi se mogli ostvariti ove nedelje. Novi razvoj događaja ima potencijal da postavi potpuno novi ton u vašem profesionalnom životu. Verujte svom iskustvu i držite se, ovo nije vreme da se preispitujete.

VODOLIJA

Osećate se energično i zadovoljno. Bićete posebno efikasni u svakom poslu koji bi trebalo da obavite.  Završićete sve što ste planirali. Očekujte bitne pozive koji će vam doneti nove prilike. Ove nedelje ćete upoznati zanimljivu osobu koja će vam privući pažnju.

RIBE

Ove nedelje očekuju vas brojna slavlja i okupljanja. Imaćete prilike da vidite neke drage ljude koje niste videli mesecima. Očekujte i susret sa osobom koja će vam se veoma dopasti. Isplanirajte neko putovanje to će vam dati snagu za sledeću nedelju.

 

Foto: Pexels

Tekst: A. L.

 

 

 

 

 

 

 

 

Najnovije