Šta novembar donosi Škorpijama

Sivi jesenji dani, odsustvo svetlih emocija i utisaka postepeno vode ne uvek vesele Škorpije u melanholično stanje.

Da biste izašli iz ovog dosadnog stanja, morate promeniti okruženje. Možete da odete u prirodu, upijete zrake jesenjeg sunca i potpuno zaboravite na posao, predstojeću hladnoću i depresiju. Ako to nije moguće, možete da promenite neke svoje navike - na primer, umesto da uveče sedite ispred televizora, možete da počnete da vežbate, idete u večernje šetnje ili trčanje. U krajnjem slučaju možete kupiti novu stvar ili promeniti frizuru. Škorpije tokom ovog perioda treba da ispune svoje želje, makar one male, kako bi tražili nove izvore zadovoljstva. Tokom ovog perioda, trebalo bi  da pažljivo pratite svoje zdravlje. Vozite automobil sa najvećom pažnjom, izbegavajte rizične finansijske avanture i isključite ekstremne sportove i rekreaciju.

Počev od prvih dana u mesecu, Škorpije moraju uložiti sve napore i dati mašti na volju kako bi bili sigurne da svaki dan koji žive donosi smisao njihovom životu. Samo tako se mogu osloboditi opsesivnih tužnih misli i nostalgije za prošlim radosnim trenucima. Zvezde savetuju Škorpije da se ne sećaju prošlosti, da ne žale zbog propuštenog. Bolje je skupiti hrabrost i usmeriti svu svoju snagu da ne propustite sadašnji trenutak, te mogućnosti i šansu koju imate sada. Vreme je da prekinete začarani krug i počnete da uživate u životu, ceneći ono što imate. Tokom ovog perioda, Škorpije treba da vode računa o svom duševnom stanju, inače, to se može postići sportom. Čim uspeju da prebrode depresivno stanje, raspoloženje će im se popraviti i mnogi problemi će početi da se rešavaju. Sredinom novembra postoji šansa da se pobegne od melanholije. Škorpijama će biti lakše da savladaju lenjost i da se izbore sa tužnim mislima. Sredina novembra je idealno vreme za ponovno uspostavljanje starih veza i novih kontakata. Predstavnici ovog znaka treba da budu više u javnosti, posećuju javne institucije, učestvuju u kulturnim i zabavnim događajima. Pokušajte da zapišete sve svoje ideje, pitanja koja se pojave, kao i sve što planirate. To će vam pomoći da svoje misli uredite i ponašate se organizovanije, istovremeno štedeći vreme i energiju.

Krajem novembra, Škorpijama će biti teško da steknu osećaj vere u budućnost i u sopstvene snage - intervenisaće jesenja apatija i bluz. Međutim, poslednjih dana novembra raspoloženje se može popraviti, a sve zbog povoljnog uticaja aspekata Jupitera, što će uticati i na oštrinu razmišljanja predstavnika ovog znaka. Tokom ovog perioda, glava Škorpije biće ispunjena raznim idejama i planovima, uz pomoć kojih će pokušati da poboljšaju svoju finansijsku situaciju.

Škorpijine mogućnosti postaće opsežnije, glavno je da nikada ne odustajete! A za ovo samo treba da budete pažljivi, sposobni da izvučete prave zaključke i budete aktivni.

Pročitaj još iz kategorije Lifestyle