Najmoćniji Huawei telefon do sada od danas u prodaji!

Od predstavljanja nove Huawei P40 serije u martu, sa nestrpljenjem smo čekali da svaki od uređaja koji su deo nje ugledamo u našim prodavnicama. Da ih vidimo, isprobamo, kupimo. Vodeći telefoni ove serije, o kojima već znamo mnogo, ponovo su pomerili granice mobilne fotografije i pokazali zbog čega je upravo Huawei lider na globalnom tržištu pametnih telefona. A od danas, napokon u slobodnoj prodaji možete pronaći i najmoćnijeg predstavnika Huawei P40 serije – Huawei P40 Pro + pametni telefon!

Pametni telefon već odavno ne koristi se samo za osnovne funkcije poput razgovaranja ili pisanja tekstualnih poruka. Od uređaja koji svi koristimo tokom celog dana tražimo mnogo više. Mora imati dobre performanse, kvalitetnu kameru, izdržljivu bateriju i naravno, lep dizajn. A kako izgleda telefon koji sve ovo poseduje? Pogledajte!

Nakon što vas instant osvoji izgledom, za koji je zaslužan nanotehnološki keramički zadnji panel (što ga čini izuzetno izdržljivim) i ekran čije su ivice zakrivljene na sve četiri strane, zasigurno će vas oduševiti i najmoćniji sistem kamera koji je Huawei do sada imao. Pre nego što uplovimo u opis kamera, važno je reći da je Huawei P40 Pro Plus dostupan u dve boje – Ceramic Black i Ceramic White.

Petostruki sistem Leica kamera koji se nalazi na ovom telefonu omogućiće vam da stvarate fotografije i video zapise gotovo profesionalnog kvaliteta, bez ikakve muke. Na raspolaganju su vam glavna kamera od 50MP, ultra širokougaona kamera od 40MP koja vam nudi razne opcije kao što su: Ultra Slow-motion video, 4K Time lapse video, Telephoto video… Tu je i 3D Depth Sensing kamera, za kreiranje profesionalnih bokeh efekata, a glavna zvezda je definitivno sočivo koje nudi opciju 100x maksimalnog zumiranja, zahvaljujući kojem će vaša kamera zabeležiti neverovatne detalje. Ljubitelji selfija uživaće uz prednju kameru od čak 32MP, sa opcijama autofokusa i IR kamerom za merenje dubine polja. Više ne morate da razmišljate ni o ambijentu prilikom pravljenja selfija jer je pametna optimizacija osvetljenja, boje i teksture kože unapređenija nego ikada.

A sada, ukoliko se pitate da li će telefon izdržati svo to fotografisanje tokom celog dana, odgovor je samo jedan – da! Huawei P40 Pro + dolazi sa moćnom baterijom od 4200 mAh, ali i SuperCharge punjačem od čak 40W u bežičnoj i klasičnoj varijanti. Pored ovih mogućnosti, u prodaji možete pronaći i bežični punjač za kola od 27W, a telefon podržava i obrnuto bežično punjenje.

Dakle, možete bezbrižno da fotografiše, igrate igrice i koristite razne programe tokom celog dana, bez razmišljanja o trajanju vaše baterije.

Kao i P40 i P40 Pro telefone, Huawei P40 Pro + pokreće najsnažniji procesor kompanije do sada – Kirin 990 5G čipset. On je zaslužan za moćne performanse telefona, kvalitetnu grafiku, brz odziv ekrana i mnoge druge funkcije.

Tu je i Huawei Share, uz koji na P40 Pro + možete aktivirati jednu od najpopularnijih opcija na novim Huawei uređajima – Multiscreen Collaboration. Ova opcija vam omogućava da lako odgovorite na video ili audio pozive direktno kroz računar ili tablet, odnosno da na ekranu dugog uređaja obavljate funkcije koje biste obavljali preko telefona.

Svi znamo da je najprepoznatljiviji znak Huawei P serije moćna kamera, pa je zbog toga važno reći i da je trenutno u toku najveće takmičenje za fotografe čiji je organizator upravo Huawei. U želji da svake godine inspiriše sve veći broj korisnka da pokažu svoju umetnost i podele je sa drugima, Huawei organizuje Next-Image Awards takmičenje za koje se možete prijaviti na linku: https://consumer.huawei.com/rs/community/gallery/?forumId=20275.

Tamo možete postaviti fotografije i tako se prijaviti za sledeće kategorije: Blizu daleko (Near Far), Lica (Faces), Laku noć (Good Night), Zdravo, živote! (Hello, life!) i Pripovedač (Storyteller). Huawei Next-Image Awards 2020 podeljen je u dve faze – lokalnu i globalnu. Pet pobednika iz Srbije, koji će osvojiti vredne nagrade, plasira se dalje, na globalni deo takmičenja.

Huawei vas poziva da uživate u lepom vremenu, budete bezbedni i istražite više uz najnoviji Huawei P40 Pro + telefon i celu Huawei P40 seriju.

Najnovije