Obeležavamo rođendan: Treći iz Rajićeve!

Rajićeva Shopping Center u subotu i nedelju, 12. i 13. septembra, obeležava treći rođendan. Smešten u samom centru grada, na raskršću Knez Mihailove ulice i Kalemegdana, naš centar je već tri godine neizostavni deo gradskih dešavanja i jedinstveno mesto za kupovinu, predah i razonodu.

U urbanom i prijatnom ambijentu posetioce očekuju rođendanski popusti, slatki zalogaji i baloni za najmlađe. Dobru atmosferu u Rajićevoj i pravi rođendanski ritam obećavaju DJ Bege Fank i Dada Selectah koji će nastupiti tokom slavljeničkog vikenda.

„Bezbednost naših posetilaca i zaposlenih ostaje na prvom mestu. Uz sve bezbednosne i higijenske mere, Rajićeva Shoping Center kao i do sada omogućava Beograđanima i njihovim gostima ugođaj kupovine i predaha po visokim standardima”, istakao je Nemanja Karapandžić, direktor marketinga Rajićeve.

Uz rođendan, u Rajićevu, stižu i nove kolekcije i poslednji modni trendovi za predstojeću sezonu jesen–zima. Svi posetioci mogu opušteno i bezbedno da uživaju u bogatoj ponudi najpoznatijih svetskih brendova na jednom mestu. I to bez brige kako će naći parking mesto u centru naše prestonice

 Vidimo se u Rajićevoj da obeležimo naš treći rođendan!

Najnovije