Ako su Sejšeli raj na Zemlji, onda je Anantara Maia Seychelles raj na Sejšelima

Čini se da sama reč Sejšeli već garantuje nezaboravan odmor, ali ako pronađete pravi hotel, tada će se vaš život podeliti na pre i posle.

Ovo obećava Anantara Maia Seychelles. Hotel zauzima sopstveno poluostrvo na jugozapadnoj obali ostrva Mahe sa panoramskim pogledom na plažu Anse Louis, na samo 25 minuta od međunarodnog aerodroma. Mahe je jedinstveno granitno ostrvo, glavni grad Victoria je na UNESCO-vom spisku svetske baštine. Pejzaži ovde nisu baš kao na razglednicama, već i bolji. Odmaralište je osmislio poznati arhitekta Bill Benson kao mesto gde možete uživati u željenoj usamljenosti u pozadini netaknute lepote divljine i u tome je nekako magično uspeo.

Brojne slavne ličnosti, ali i članovi kraljevskih porodica, upravo ovde provode svoje godišnje odmore na ovom lokalitetu. Ovde nećete videti standardnu recepciju, već će vam se pred očima pojaviti 30 vila, dizajniranih u kolonijalnom stilu. Dvadest vila je dobilo panoramski pogled na Indijski okean, pri čemu su sve izolovane jedna od druge, pružajući svojim gostima apsolutnu privatnost. Raštrkane po egzotičnom vrtu koji se prostire na 12 hektara, vile vam omogućavaju da se sa drugim gostima upoznate samo ako to i želite, u zajedničkim prostorijama odmarališta kao što je restoran. Ali ako želite da se potpuno odmorite od društva, tada će vam sva jela biti servirana u vašoj vlastitoj vili, a za one koji žele da budu bliže okeanu postoje vile sa sopstvenim pristupom obali.

Osećaj da ste sami na nenaseljenom (ali vrlo luksuznom) ostrvu poremetiće samo prisustvo ličnog batlera, koji je spreman da danonoćno ispuni svaki vaš hir. Filozofija hotela „Bilo šta, bilo gde, bilo kada“ i koncept Beyond All-Inclusive daju gostima apsolutnu slobodu izbora. Bukvalno. Želite li da pojedete omiljeni obrok uz zalazak sunca na plaži? Ili isprobati 300 vrsta vina? Ili možda da vas zasipaju ružinim laticama iz helikoptera? Sve je moguće!

Kada je reč o omiljenim jelima, u vilama Anantara Maia Seichelles poslužuju se azijska, indijska, mediteranska i kreolska kuhinja. Kulinarski tim je takođe specijalizovan za ribu, morske plodove i gurmansku kuhinju. Gosti uvek mogu da računaju na personalizovani meni.

U vili neće biti dosadno - ukupna površina svake od njih je 250 kvadratnih metara, uključujući ogroman bazen, terasu, prostor za opuštanje, spa i vlastitu kuhinju. Spa tretmani se rade kozmetikom Omorovicza: masaža, piling tela, tretmani za lice, pilinzi i ekskluzivni tretmani lepote. Gosti takođe mogu uživati u besplatnim časovima joge.

Kada uživate u svojoj privatnosti, krenite u istraživanje susednih ostrva. Vaš privatni batler vam može organizovati planinarenje, izlete ili avanture na brodu ili u helikopteru, kojim možete obići obližnja ostrva La Dig, Praslin ili Cousin, koja su poznata u čitavom svetu po svojoj lepoti.

foto:harpersbazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još