Portonovi
Lifestyle / Putovanja & zabava

Gde pobeći od dosadne jeseni, dok još uvek možete

Orijentalna priča kao beg od hladnih dana i loših vesti.

Iako se svet zaledio u iščekivanju drugog talasa pandemije, a putnici koji su čekali otvaranje granica ponovo predaju karte, pozivamo vas da ne očajavate i, poštujući sve mere predostrožnosti, brzo pobegnete iz dosadne sive jeseni do obale Persijskog zaliva.

Šta nas tamo čeka? Sjajan vikend u jednom od najboljih hotela u UAE i svetu bez loših vesti – verujte nam, One&Only je smislio tako uzbudljiv program za vaše slobodno vreme da neće biti teško zaboraviti na sve.

Počevši od oktobra, One&Only Royal Mirage i One&Only The Palm nude gostima bogat program. Započnite jedan od dana vašeg dugo očekivanog odmora letom balonom iznad pustinje. Spuštajući se prema dole, otkrijte drevnu tradiciju i izbliza posmatrajte divne ptice dok vam vodič govori zašto je sokolarstvo još uvek popularan i statusni hobi u UAE.

Nakon obilaska pustinje, privatnim Range Roverom bićete prebačeni u vaš luksuzni kamp na topli doručak. Tokom degustacije tradicionalnih jela naučićete sve o životu beduina i flori i fauni pustinje.

Čitav program traje oko 5 sati, tako da ima dovoljno vremena za uživanje na plaži ili pored bazena.

foto:bazaar.ru

Pročitajte još