Proslavite praznike na primorju u velikom stilu

U Portonovom zabava i odlično raspoloženje čekaju vas na svakom koraku.

Znate kako se kaže – nikad nije dovoljno rano da počnete da planirate praznični odmor, pogotovo ako priželjkujete da otputujete negde. Ukoliko tragate za destinacijom na kojoj možete provesti zimske dane dok vas greje šoljica najukusnije kafe ili vruće čokolade i uživate u raskošnom osvetljenju i šarmatnim vidicima – Portonovi naselje je vaša idealna adresa.

U Portonovom zabava i odlično raspoloženje čekaju vas na svakom koraku. Iako je ovo tek druga godina praznovanja u luksuznom naselju – on je postao toliko popularan među posetiocima da se praznična atmosfera zahuktala već krajem novembra. Od početka decembra pa sve do 8. januara 2023. očekuje vas raznovrsan program za sve generacije i za svačiji ukus.

Šta vas sve očekuje?

Ove zime u luksuznom mediteranskom naselju očekuju vas fenomenalni koncerti bendova, pevača i DJ-eva. Ako žudite za italijanskom hranom i preukusnim zalogajima, restoran Romeo & Juliet će vam se uvući pod kožu. Lepa vina, jedinstveni specijaliteti i intimna atmosfera, dobitna su kombinacija uz koju ćete se potpuno opustiti. Takođe, predlažemo da svratite i na nekoliko toplih napitaka u Koffein – kafeteriju u kojoj možete isprobati single-origin svežu prženu kafu i vrhunske čajeve. Nakon popodnevne šetnje, možda ćete poželeti da sednete i na kolače. Obavezno posetite Godo - još jedno mesto koje donosi duh Italije, gde ćete uživati u pecivima, palačinkama i kremastim sladoledima. Bila bi velika šteta da propustite i Tapasake Portonovi – epicentar dobre hrane i dobrog raspoloženja, kao i ostale vrhunske restorane u rizortu – Square, Maison Du Monde i Perla Square Portonovi.

Pored toga, svaki kutak kompleksa biće dom uzbudljivih programa, poput različitih dekoracija i laserskih predstava, koje će vas teleportovati u prazničnu čaroliju. Ukoliko ipak priželjkujete uživanje u prekrasnim pejzažima, ali takođe vam je važno da ste blizu vrhunskih SPA centara, kako biste se opustili nakon napornog dana - ne zaboravite da je Portonovi dom Chenot Espace SPA centra, u kojem možete rezervisati vrhunske tretmane.

Gde odsesti?

U ovom luksuznom naselju možete birati što vam srce želi. Ako dolazite sami ili sa partnerom, za vas je idealan boravak u nekom od divnih Portonovi apartmana koji su pogodni i za porodične dolaske, ali i druženja prijatelja. A ako ste više tip koji žudi za besprekornim luksuzom, opcija odmora je i One&Only Portonovi, neverovatni hotel dizajniran da udovolji svakoj vašoj želji.

Bilo kao gost u nekoj od rezidencija ili kao posetilac, praznici u Portonovom biće savršeni za završetak ove godine i početak nove na najbolji mogući način.

Za upite o događajima, možete pisati na e-mail: events@portonovi.com ili pozovite +382 67 177 444. Da rezervišete smeštaj, pišite na: stay@portonovi.com ili pozovite +382 67 932 999.

Pročitajte još

Pročitaj još

Moj vikend mira i opuštanja

U vremenu u kojem danas živimo od suštinske je važnosti da se opustimo od stresnog posla i obaveza, usporimo ritam, i dobijemo novu svežu energiju.

Rajski tretmani za balans organizma u One&Only Portonovi rizortu

Povratite izgubljeni balans organizma u Chenot Espace wellness centru u One&Only Portonovi rizortu!

Ćerka mora

Obgrljena plavetnilom neba u Bokokotorskog zaliva, Mili Bošković predstavlja simbol moderne žene. Portonovi kao luksuzni rizort mesto je gde se snovi ostvaruju i baš tu ona je iskazala snagu svoje pojave.

PART OF MY HEART: Saznajemo kako je bilo na interaktivnom art performansu Svetlane Ninković u galeriji Pizana u Portonovom

Za kreativni performans odabrana je savršena lokacija, Portonovi, koja važi za jedinstvenu kombinaciju luksuza, vrhunskih nekretnina i dizajna, kao i impozantne, netaknute prirode Bokokotorskog zaliva.

Dragulj Jadrana: Luksuz sa pogledom na more

Doživite nezaboravno glamurozno iskustvo u One&Only Portonovi rizortu, na prelepoj Jadranskoj rivijeri, i u zimskom periodu.

Milena Đurđić za One&Only Portonovi: jedinstvena kolekcija modnih aksesoara

One&Only Portonovi slavi umetnost putovanja lansirajući ekskluzivnu kolekciju One&Only Portonovi by Milena Đurđić, limitirano izdanje svilenih marama za dame i džepnih maramica za gospodu. Nastale pod uticajem prirodnih lepota i bogate lokalne kulture, ove jedinstvene marame i maramice su idealan poklon iz Crne Gore, a ujedno i nenadmašan svileni suvenir iz najluksuznijeg rizorta na Jadranu.