Drugačija shopping destinacija: Portonovi postaje jedinstvena modna prestonica

Osim marine, predivnih barova i restorana, šetališta i apartmana, jedinstveni rizort u Bokokotorskom zalivu ima prodavnice renomiranih luksuznih brendova za kupovinu iz snova.

Sve samo ne klasičan rizort, Portonovi, u skrivenom Bokokotorskom zalivu u Crnoj Gori, zapravo je pravo živo naselje, sa svim što vam je potrebno za uživanje u uzvišenom mediteranskom načinu života – od marine svetske klase, šik kulinarske i barske scene, vrhunskih zdravstvenih, fitnes i wellness objekata, al raznolike kolekcije prodavnica i butika. Zapravo, ovo je pravo, ako ne i ultimativna šoping destinacija, i to ne samo tokom leta.

Donoseći vrhunski luksuz u središte Bokokotorskog zaliva, ovde je apsolutno sve detaljno osmišljeno i prilagođeno vašem ugođaju, posebno radnje u kojima ćete moći da šopingujete kao u najboljim modnim prestonicama.

Aqua

Aqua, premium letnja prodavnica, u kojoj nije moguće pronaći proizvod koji nije dizajniran sa stilom. Mornarske pruge i tamnoplava zaštitni su znaci Aqua brenda, koji ekskluzivnim kupcima nudi elegantan i sofisticiran izbor proizvoda za plažu, vikendice ili čamce, a kultni status u radnji imaju peškiri (morate se počastiti jednim komadom!).

Dakle, ako ste na odmoru i niste zadovoljni svojim beach asortimanom, na putu do mora obavezno svratite do Aqua prodavnice i počastite sebe i celu porodicu neodoljivim brendiranim komadima.

MC2 Barth Tenero Fashion

Kompanija koja uspešno posluje od maja 1995. godine, zastupnik je i distributer velikih modnih brendova kao što su Jacob Cohen, Santoni, Moorer, Pal Zileri, Gran Sasso, Finamore, Sergio Rossi, Berwich, Antonelli, Pollini, Fedelli, Ermanno Scervino, Borsalino, Latorre, MC2 Saint Barth, Fratelli Rossetti, Doucal’s, Inch2, Barrett, Herno.

Ovde dolazite ako volite modu i šoping i želite da nosite stvari kojima se izdvajate iz mase.

Olympus Fashion Boutique

Multi brend prodavnica u Portonovom, pravo je modno utočište koje u ponudi ima odabranu kolekciju vrhunskih brendova dizajnerske odeće kao što su Bottega Veneta, Dolce & Gabbana, Loewe, ETRO, Missoni, Tod’s i Hogan.

Lista se nastavlja, a nova iznenađenja čekaju svake sedmice na adresi rezervisanoj samo za najbolje na šetalištu Portonovi marine i na Jadranskoj obali.

Prego Fashion

Eleventy, Missoni Mare, Aeronautica Militare, Peuterey, Kangra, Daniele Fiesoli, Mason’s, Manebi, Goorin Bros, John Hatter, Stetson šeširi, Peninsula kupaći kostimi, Henderson – samo su neki od brenova koje možete pronaći u Prego Fashionu, multi-brend koncept butiku, smeštenom na šarmantnom Marina trgu.

Ovo mesto predstavlja idealno utočište za sve modne entuzijaste, a fantastično je to što crpi inspiraciju iz ugodnih šetališta za kupovinu na Mediteranu. Naravno, najveća privlačnost Prego Fashiona krije se u odeći koja nadilazi obične komade, kao i elegantnim ručno rađenim nameštajem, dekorativnim kućnim predmetima i predmetima koji izazivaju osećaj elegantne avanture i otkrića.

Ako je vaš životni stil zapaljen plamenom dokolice, avanture i istraživanja, Prego Fashion vas poziva da se zadubite u njegove pažljivo odabrane kolekcije. Prodavnica nastoji da zapali duh lutanja i elegancije sa svakim artiklom, pozivajući vas da prigrlite život prepun stila i otkrića.

Tyche

Tyche (Tiha) je bila grčka boginja slučajnosti, sudbine i sreće. Stari Grci su smatrali da je ona razlog za neočekivane događaje u njihovim životima, dobre i zle. Posebno je bila popularna u Atini, gde su verovali da je naklonjena njihovom gradu. A sa vrhunskim izborom brendova butika Tyche, koji uglavnom dolaze iz Grčke, odmah ćete se uklopiti u atmosferu rizorta i osećati kao grčka boginja. Ovde ćete naći jedinstvene letnje kratke i duge haljine, sandale, šešire, torbe, nakit i sve što vam je potrebno za plažu. U pitanju su unikatni i kvalitetni komadi koji mogu da traju celog života

Novi monokl

Mesto na kojem se spajaju vizija i luksuz u srcu Portonovi rizorta, ekskluzivna prodavnica naočara osnovana je kao ostvarenje vizije dve sestre i brata i pravo je svedočanstvo trajnih vrednosti koje objedinjuju porodicu i veliku ljubav prema naočarima. Novi monokl u ponudi ima kolekciju dizajnerskih naočara za sunce biranu sa velikom pažnjom, što je pravi odraz nepokolebljive posvećenosti da izrazite svoj jedinstveni stil.

Širok spektar vrhunskih brendova naočara, od bezvremenskih klasika do najsavremenijih naočara modernog dizajna, ovde nećete naći samo naočare za sunce već i kontaktna sočiva i naočare sa dioptrijom.

Tekst: J. M.

Fotografije: Promo, Instagram

Najnovije