Izdvajamo 5 restorana u Portonovom u koje ćete se zaljubiti na prvi zalogaj

Ljubitelji ukusne hrane, kvalitetnog pića i nestvarnog pogleda na more, ovog leta će uživati u Portonovom.

Nije važno po koji put dolazimo u Portonovi – uvek se, bez izuzetka, iznova zaljubljujemo u neobični rizort u skrivenom Bokokotorskom zalivu u Crnoj Gori.

Svi vaši snovi o uzvišenom mediteranskom načinu života ostvaruju se upravo na ovom mestu. Od Portonovi marine svetske klase, šik kulinarske i barske scene, pa sve do raznolike kolekcije prodavnica i butika i vrhunskih zdravstvenih, fitnes i wellness objekata, ovaj rizort nudi baš sve što vam je potrebno za maksimalno uživanje i opuštanje. Pridodajte tome i jedinstveni pogled na ples mora i planina i dobićete “once in a lifetime” iskustvo.

Ukoliko vas i ove sezone put navodi na ovu tačku prelepe Boke, ne propustite da posetite i neki od fenomenalnih barova i restorana u koje ćete se, garantovano, zaljubiti na prvi zalogaj!

GODO Piacere Italiano – najlepši sladoled i pravi italijanski espresso

“GODO Piacere Italiano” osnovan je 2018. godine na osnovu vizije osnivača Branda De Bastianija i Olsija Sale: dva uspešna stručnjaka koji dolaze iz sveta međunarodne distribucije visokokvalitetnih sastojaka koji se koriste u poslastičarnicama, pekarama i kafeterijama. “GODO” je poznat po više od 20 bogatih i kremastih ukusa sladoleda, sveže pripremljenim palačinkicama sa prelivima i pravom italijanskom espresso kafom. Na italijanskom jeziku, “GODO” znači “osećaj zadovoljstva”, a “Piacere Italiano” znači “zadovoljstvo Italije”. Dakle, apsolutno savršeni spoj!

Maison du Monde – uživanje na svetskom nivou

Ako želite opuštenu atmosferu i dobru zabavu uz muziku uživo, hranu, piće, nargile i cigare, Maison du Monde je pravo mesto za vas. Ideja koja stoji iza imena ovog lounge bara dovoljno govori o samom mestu – ovo je kuća sveta (Maison du Monde), kuća u kojoj su svi uvek dobro došli.

NOA – egzotični ukusi Azije

Restoran NOA je fusion restoran azijske kuhinje koji vodi svetski poznati kuvar Chris Mare. Inspiracija za enterijer i koncept dolazi iz “wabi-sabi” dizajna i filozofije. “Wabi-sabi” dizajn, u kombinaciji sa orijentalnim vibracijama, kreira jedinstven i umetnički miks smirene i moderne energije. Pažljivo osmišljeni meni kombinuje azijski fusion sa mnoštvom veganskih i vegetarijanskih opcija. Ovde ćete naći sjajnu vinsku kartu, opuštenu muziku, originalne koktele i prijatno i profesionalno osoblje.

Romeo & Juliet – zadovoljstva koja život znače

Najukusnije italijanske poslastice, koje za vas pripremaju svetski poznati kuvari, uz vrhunska vina iz celog sveta, stvoriće intimnu atmosferu koju ćete uvek pamtiti i kojoj ćete čeznuti da se vratite. Sa spektakularnim pogledom na more i planine, “Romeo & Juliet” će vas povesti na nova magična mesta, gde možete uživati u kombinaciji hrane, vina i umetnosti.

Malo Ribarsko Selo – plodovi mora i verovatno najlepša vina u Bokokotorskom zalivu

Kulinarska filozofija restorana “Malo Ribarsko Selo” ističe se u harmoniji lokalnih plodova mora i bogatstva prirodnih resursa koje Bokokotorski zaliv nudi. Njihovi stručnjaci u kuhinji, s poštovanjem prema tradicionalnim receptima, transformišu sveže ulovljene plodove mora u umetnost za nepce. Dok uživate u njihovim kulinarskim kreacijama, vino će biti vaš prijatelj. Njihova impresivna vinska karta obuhvata široki spektar lokalnih i internacionalnih vinskih etiketa, čime se slavi raznolikost ukusa i regija. Somelijeri s ljubaznošću i stručnošću preporučiće vam savršeno vino koje će upotpuniti vaš gastronomski doživljaj i oplemeniti vaša čula.

Promo

Najnovije