Gde da putujete u Srbiji na kraju leta (sa popustima)?

Ovog leta imate jedinstvenu priliku da iskusite skrivene kutke naše zemlje i ponude koje su do sada bile rezervisane samo za vrsne putoholičare.

Jeste li znali da u Srbiji postoje bajkoviti predeli nepreglednih zelenih brda i dolina, koji podsećaju na one u Irskoj i Škotskoj? U pitanju su Zagajička brda koja se nalaze na obodu Deliblatske peščare.

Iskoristite vikend za putovanje iz snova, a mi ćemo vam dati ideje i otkriti sve o podršci bez koje više nećete poći ni na jedno putovanje.

Divlji konji koje trče netaknutnim prostranstvom, nisu samo scena poznata nam iz nekog od brojnih američkih filmskih naslova ili dokumenataraca o lepotama zapadnog kontinenta. Divlje konje u galopu možete videti sa nekog od proplanaka dok se penjete ka vrhovima planine Stolovi, nadomak Kraljeva. Možete ih videti i u krčedinskoj Adi – ostrvu na Dunavu, čuvenom po netaknutoj prirodi kojom slobodno hodi preko 500 životinja.

Ako prirodne lepote, istraživanja i aktivan odmor nisu vaš favorit broj jedan, kada govorimo o uživanju u slobodnom vremenu, već stremite ka hedonizmu druge vrste: poput laganog ispijanja čaše vrsnog vina uz rub bazena i zalazeće sunce ili su vaš ideal odmora mir i spokoj spa centra, znajte da Srbija i te kako ima šta da vam ponudi iz ove oblasti. A, nama je omiljena stavka što je svake godine izbor sve veći.

Wellness i spa hotel na Kopaoniku, Vrnjačkoj Banji, Vrdniku, Paliću, ali i u Beogradu – ovaj vid uživanja omogućen vam je u praktično svakom kutku zemlje, a usluga neretko može da parira konceptima spa odmora kakve smo do sada viđali samo u obližnjoj Sloveniji ili Austriji.

Još jedna grana turizma u spoju sa hedonizmom, koja je procvetala u Srbiji, a parira onima u svetu, jesu etno sela i domaćinstva koja se bave tradicionalnom proizvodnjom vina autohtonih sorti.

Zato prvi sledeći vikend rezervišite za putovanje na kome ćete otkriti sve novine koje naša zemlja ima da ponudi iz oblasti turizma, ali i za iskustvo koje ćete pamtiti i to bez pasoša, pritiska oko planiranja i praktično bilo kakve organizacije.

Kao korisnik Visa premium kartica (Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite) u toku letnjeg perioda na području Srbije možete da ostvarite mnoštvo popusta na usluge širokog asortiman ponuda koje uključuju hranu i vino, restorane, šoping, sport, zabavne aktivnosti, boravke u hotelima i spa centrima i još mnogo mnogo toga.

Ne želite da putujete svojim kolima? Iznajmite vozilo na vašem putovanju i krenite kud god poželite. Ukoliko odaberete Budget rent a car i vozilo platite Visa premium karticom, ostvarićete popust od 10 odsto. Ponuda važi za plaćanje Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticama i dostupna je do 15. juna 2023. godine.

Ako imate samo nekoliko dana na raspolaganju i želite da se napunite energijom, hotel Premier Aqua na Fruškoj gori vam nudi 10 odsto popusta na sve sadržaje ako plaćate Visa Gold, Visa Platinum ili Visa Infinite karticom. Ovaj hotel predstavlja savršen spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta. 

Gotovo da nemate slobodnog vremena, a treba vam predah? Odličan spa centar imate na raznim adresama u našem glavnom gradu, a jedan od najboljih je na Novom Beogradu u luksuznom hotelu Falkensteiner. Ukoliko u njemu koristite Visa premium karticu, dobićete 20 odsto popusta u SPA centru, 10 odsto popusta u restoranu i besplatni “upgrade” u višu kategoriju soba (ukoliko raspoloživost dozvoljava).

Okrepite se svežim vazduhom i predivnim pogledom u Ateljeu vina Šapat. Pri dolasku napomenite da ćete račun platiti Visa premium karticom i na poklon ćete dobiti piće i dezert po izboru.

Evo još jednog predloga – oaza mira u srcu grada. Pružite sebi pun odmor u Saruna Wellness Skyline SPA centru i iskoristite popust koji dobijate prilikom plaćanja Visa premium karticama.

A ako dan provodite kod kuće sa prijateljima i mrzi vas da spremate hranu na ovako visokim temperaturama, naravno da ćete naručiti hranu preko Glovo aplikacije! Pazite sad: za svaku porudžbinu preko 3 hiljade dinara koju platite sačuvanom Visa premium karticom dobijate promo kod sa 500 dinara popusta na narednu porudžbinu. 

Tu je i spiska svih radnji u kojima možete ostvariti popuste ukoliko plaćate nekom Visa premium karticom.

Kakav god odmor da planirate – porodični, romantični za dvoje ili vikend putovanje sa prijateljima, znajte da naša zemlja pruža savršene opcije za nezaboravne avanture. 

A kao korisnik Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite kartice u toku letnjeg perioda na celom području Srbije – iskusite svet Visa premium pogodnosti i uz bezbrižno plaćanje stvorite mnogo novih uspomena.

Tekst: Promo 

Fotografije: Profimedia 

Najnovije