Kako da vam baš svaki trenutak putovanja bude ugodan?

Tako što ćete postati korisnik Mastercard Premium kartice.

Kada govorimo o savršenom odmoru, često nam je u mislima samo destinacija, toliko željena i čekana. Ali, da bi odmor zaista bio savršen, potrebno je da i sam put do te destinacije, a i povratak sa nje, bude uživanje. Zato Mastercard vodi računa da momenti pre leta budu prijatni, pružajući svojim Premium korisnicima mogućnost da potpuno besplatno koriste Biznis klubove na aerodromoma u Beogradu, Sarajevu i Beču.

A koje su to pogodnosti koje Biznis klub, uz Mastercard Premium karticu, pruža?

Ukoliko putujete sa aerodroma iz Beograda, Sarajeva ili Beča, u okviru njihovih Biznis klubova imate mogućnost neograničene konzumacije hrane i pića, besplatnu upotreba Wi-Fi i bogat asortiman štampe. U Biznis klubovima aerodroma u Beogradu i Beču dostupni su i računari, a bečki, pored svega navedenog, nudi i prostor za odmor i relaksaciju, prostor za bebe, kompletno klimatizovani prostor, tuševe i odvojenu prostoriju za pušače.

Sigurni smo da ovo zvuči primamljivo.

Da biste ušli u Biznis klub nije potrebna rezervacija, već je dovoljno da posedujete Mastercard Premium karticu na svoje ime uz koju ćete priložiti važeću boarding kartu. Prilikom ulaska u Biznis klub, prislonite svoju karticu na POS terminal da biste dobili slip koji treba da sačuvate, kako biste mogli ponovo da uđete u Klub u roku od jednog sata od izlaska iz njega. Ukoliko vaš let kasni, ova opcija može da zatreba.

Srećan put želi vam vaš Mastercard!

Tekst&Fotografije: Promo 

Najnovije