Harper's Bazaar Srbija

#TravelInspo: Nekoliko razloga zašto je odlazak na more još i bolji tokom zime

Obala u zimskom periodu? Da! I zašto da?

Skoro sve možete imati samo za sebe: obalu, punu pažnju (hotelskog) osoblja i lokalnog stanovništva. Upravo čari bogatih jesenjih dana koja mirišu na sporiji životni ritam, mlado vino, nar, mandarinu i buru tim hotela Regent Porto Montenegro je prikazao kroz nekoliko ponuda koje odslikavaju “fragmente duše” jesenje edicije Boke Kotorske.

Kruna ponude ove jeseni je svakako Regent Spa Privée; u vremenu gde su privatnost i sigurnost vrednosti “neopipljivog” a nemerljivo vrednog kapital na koji se najviše polaže pažnje, navedena ponuda omogućava gostima da se potpuno opuste u ekskluzivnom zakupu Spa centra od 21:30 DO 00:00 i uživaju u unutrašnjem bazenu sa jacuzzi-jem, turskom i parnom kupatilu, sauni i tušu doživljaja. Dostupan za do četvoro ljudi, uz sveće i flašu šampanjca u fokus stavlja mir, privatnost i hedonizam.

Regent Spa je kompaktna wellness oaza sa (u Regentu obaveznim) pogledom na marinu i jahte glamuroznog Porto Montenegro-a i bogatim izborom Spa tretmana.  

Sadržaji i tretmani Spa centra su na samo 40 minuta leta uz 40% popusta na smeštajne kapacitete hotela za državljane i rezidente Yu zemalja uz ponudu luksuz na vašem pragu.

O gastronomskom doživljaju brine kulinarski tim svetskog ranga: rusko izdanje Conde Nast Traveller-a svrstao je restoran hotela Regent na listu 15 najboljih hotelskih restorana na svetu 2015. godine. Aktivnosti u vremenu dokolice je pregršt: od jedrenja, piknika, zakupa sportskih sadržaja Porto Montenegro-a, sesija planinarenja i biking-a, SUP daski u zalazak sunca, kajaka ili pak transfer helikopterom i višednevni zakup drvenog jedrenjaka. Iskusni Concierge tim hotela Regent stoji na raspolaganju gostima i u rekordnom roku će organizovati sve navedeno (i više od toga).

Dodatnu notu ekstravagancije hotel Regent dobio je ovog leta uz Onyx Bar & Garden by Beluga. Izuzetno promišljenog i elegantnog dizajna sa šankom od onyx kamena argumentovao je epitet “ultimativne hedonističke destinacije na Jadranu” dodeljenom hotelu Regent od strane gostiju, medija te tur operatora. Ovaj izuzetan bar dom je,  pored različitih edicija Beluga votke, prefinjenoj Beluga Epicure by Lalique votki kao krunom ponude. Ova najluksuznija verzija Beluga votke prodaje se po ceni od “samo” 440 evra za čašu ili pak skoro 10 hiljada evra za bocu. Uživanje u ovom vanvremenskom piću je harmonično sjedinjeno sa luksuzom i nautičkim enterijerom ovog renomiranog hotela.

PROMO

Najnovije