Nova onlajn platforma za korisnike Mastercard premium kartica

Evropske destinacije ponovo su aktuelizovane, a aerodromi ponovo odišu životom i planiranje dugo iščekivanih putovanja je u punom jeku. Kafa u Rimu, spa centri u Milanu, kupovina u radnjama omiljenih brendova, uživanje u pariskoj kulturnoj ponudi ponovo su must ovog proleća. Bezbednost je pojam koji nakon pandemije poprima sasvim nove razmere. Od bezbednosti u toku putovanja preko sigurnih kartičnih plaćanja, ali i dodatnih sardžaja koji obezbeđuje plaćanje plastikom tj. karticama ili sve aktuelnijim mobilnim novčanicima. I ne samo to. Od ovog proleća korisnicima Mastercard premium kartica na tržištu Srbije omogućen je pristup globalnoj platformi Mastercard Travel Rewards koja na jednom mestu donosi brojne pogodnosti kod trgovaca širom sveta uz povrat novca za plaćanja u inostranstvu. Bilo da se radi o onlajn ponudama ili ponudama kod odabranih trgovaca i u radnjama poznatih brenodva širom sveta, Mastercard na ovaj način dodatno obogaćuje postojeće prednosti za korisnike premium kartica koji godinama unazad prepoznaju ovaj vid plaćanja kao najpraktičniji i najsigurniji prilikom putovanja. Bez obzira na to da li plaćate onlajn, u radnji, putem mobilnog telefona ili prenosivog uređaja, Mastercard vam pruža neprocenjive sigurnosne benefite kako biste u potpunosti ostali zaštićeni, uz povrat novca, popularni keš bek.

Korisnici platnih Mastercard kartica očekuju dodatne pogodnosti prilikom njihovog korišćenja na putovanjima u inostranstvu. Zbog toga je program Mastercard Travel Rewards prilika da se unapredi iskustvo putovanja, čineći ga sada ne samo sigurnim, prijatnijim, lakšim za planiranje već i isplativijim, jer kroz povrat novca omogućava i uštede na putovanjima ili prilikom onlajn plaćanja. 

Mastercard Travel Rewards program obuhvata preko 300 različitih ponuda koje uključuju brojne destinacije, trgovce i ekskluzivne brendove kod kojih se može plaćati online ili na samoj lokaciji, u preko 30 zemalja širom sveta, kojima se se sada pridružili i korisnici premium kartica koje su izdate u Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Preko Rima protkanog kulturnim znamenitostima i nepreglednih vinograda Toskane do magičnog Pariza koji oduzima dah, Mastercard se pobrinuo da njihovi korisnici posle pandemije i surovih ograničenja ponovo osete slobodu i prepoznaju da je njihova Mastercard jedina kartica koja im je potrebna za naredno putovanje.

Uz različite ponude hotela, restorana, rent-a-car usluga, vlasnici kartica imaju pristup širokom spektru pogodnosti koje uključuju ekskluzivna spa iskustva, posete muzejima i parkovima prirode ali iskustvo kupovine kod poznatih svetskih modnih i kozmetičkih brendova, kod kojih mogu ostvariti  povrat novca u vidu procenta ili fiksnog iznosa. Ponude se dopunjavaju kvartalno i dostupne su tokom cele godine putem platforme  https://mtr.mastercardservices.com/sr preko koje se korisnici kartica mogu informisati o novim destinacijama i ponudama. 

Mastercard Travel Rewards je dostupan korisnicima premijum kartica u Srbiji sa oznakama Gold, Platinum ili World Elite.

PROMO

Najnovije