Plant Villas: Kreirajte savršeno leto na ostrvu Pag

Lepota bez kraja

Plant Villas

Pored toga što ima preko 2.500 sunčanih sati godišnje, ostrvo Pag poznato je i oduševljava posetioce bogatim kulturnim nasleđem i netaknutom prirodom. Usred okruženja koje ostavlja bez daha nalazi se kompleks Plant Villas, luksuzni rizort sa pet zvezdica, koji će pomeriti granice uživanja svakom modernom turisti i pustolovu. Bez obzira da li ste ljubitelj odmora i relaksacije ili pak očekujete različite aktivnosti, Plant Villas biće savršena baza i početno odredište iz koga ćete uživati u čarima Paga i svemu onome što ovo pitoreskno ostrvo ima da ponudi. Svaka od šest vila u okviru kompleksa ima pogled na more, kao i infinity bazen sa kog imate vizuru na plaže i pejzaže okoline.

SINERGIJA PRIRODE I DIZAJNA „Plant Villas” osmišljen je kao rizort koji će zadovoljiti sve prohteve, bez obzira da li posetioci traže odmor ili su pak avanturističkog duha

Pažljivo osmišljena arhitektura i topijarne forme takvi su da svakoj vili daju privatnost. Smeštajni kapacitet svake od njih dovoljan je za sedmoro ljudi. Pored četiri spavaće sobe, tu su tri luksuzna kupatila, prostran dnevni boravak i kuhinja, a ono što Plant Villas čini sinonimom za moderan luksuz jesu sadržaji poput vinskog podruma, stola za bilijar, đakuzija i saune. Gosti od akcije imaju pregršt opcija da odmor posvete fizičkim aktivnostima i sportovima, poput odbojke i tenisa, a ostrvo Pag moći će da istraže zahvaljujući skuterima i e-biciklima, koji su u svakom trenutku na raspolaganju kao prevozno sredstvo, koje će uneti dozu ležernosti.

Plant Villas

SVAKA OD ŠEST VILA ima pogled na more i bujnu prirodu. Minimalistički dizajn u harmoniji je sa okruženjem


Plant Villas zamišljen je kao kompleks koji će na suptilan način redefinisati poimanje luksuza i odmora bez presedana. Minimalistička arhitektura kompleksa u savršenoj je harmoniji sa prirodnim okruženjem, a nemali broj aktivnosti zadovoljiće standrade najzahtevnijih turista i pustolova. Ovaj vizionarski kompleks zamišljen je ne kao rizort, već kao lokacija koja će biti epicentar vaših srećnih trenutaka i smiraja na ostrvu Pag. Plant Villas pomoći će vam da napravite uspomene i biće odredište kome ćete se rado vraćati. Dozvolite sebi nepretenciozni glamur i relaksaciju o kakvoj maštate.

Plant Villas

Plant Villas
Skuncini stani – Samorašnji 28,
53291 Novalja,
Otok Pag Hrvatska,
Tel +385 99 712 39 70
info@plant-villas.com

Foto: Promo

Najnovije