Raj za sve ljubitelje jedrenja nalazi se u Boki Kotorskoj

Top 4 razloga zašto ovog leta treba da se usidrite u Portonovi marinu

U samom srcu Portonovi rizorta, na obali Jadranskog mora, nalazi se marina koja oživljava snove svake nautičke duše, a prošle godine je uvrštena i među one sa 5 Gold Anchor globalno priznatom akreditacijom Yacht Harbour asocijacije (TYHA). Vrhunska usluga, u kombinaciji sa izvanrednom prirodom i pejzažima koji oduzimaju dah, pruža iskustvo plovidbe koje prevazilazi maštu. Otkrivamo vam četiri razloga zašto je Portonovi marina idealna baza za vašu jahtu, brod ili jedrilicu, ukoliko želite da ovog leta doživite pravu morsku avanturu.

Luksuzne pogodnosti za sofisticirano iskustvo

Portonovi marina nudi raskošan dom plovilima svih veličina. Sa 238 vezova i najmodernijom nautičkom opremom, osigurava sigurnost i udobnost svim jahtama i brodovima. Pored toga, boravak u Marini vam omogućava i pristup pogodnostima Portonovi rizorta, kao što su brojni restorani i barovi, prodavnice i butici, medicinske ustanove, supermarket, wellness i spa centar, teniski teren i druga mesta za zabavu.

 Zeleni horizonti i beskrajne prirodne lepote

Portonovi Marina smestila se usred božanstvene prirode Bokokotorskog zaliva – okružuje  je pitomo i mirno more, uz pogled na planinu Lovćen koji oduzima dah. Takođe je i savršena polazna tačka za obilazak cele Crne Gore i to je zasigurno avantura koju ne želite da propustite! Ukoliko ipak niste avanturistički nastrojeni i samo želite da se odmarate, Portonovi je vaša idealna adresa.

Epicentar dešavanja

Kada se budete usidrili u Portonovom u jedno budite sigurni – a to je da vam dosadno sigurno neće biti! Nakon nastupa ABBA tribute benda sa simfonijskim orekstrom, Nine Badrić, Jelene Tomašević, Ivana Bosiljčića, benda Detour i mnogih drugih, u avgustu vas očekuje još koncerata koji su besplatni za sve posetioce. Barcelona Gipsy balKan Orchestra, međunarodni ansambl muzičara, koji se proslavio izvođenjem interpretacija tradicionalne muzike sa Balkana, Bliskog istoka i Mediterana, nastupa 9. avgusta na Marina trgu, dok će 19. avgusta koncert održati mladi umetnik Petar Wagner (Fantom), koji se u Portonovi vraća nakon snimanja spota za numeru Miris Jadrana. Fantom je izvođač, autor i producent koji je postao poznat u regionu po retro baladi Barbara i specifičnim, stilskim obradama ex-yu pop rok pesama.

Pored koncerata, u Portonovom se ovog leta organizuju i mnogobrojni događaji za najmlađe, poput Portonovi Kids Games za decu od 4 do 12 godina, koje su zakazane za 20. avgust.  

Vrhunska usluga za jahte i brodove

Portonovi marina ima i brojne pogodnosti za vlasnike jahti i brodova, kao što je pumpa za gorivo sa punim servisom, 24-satno obezbeđenje i snabdevanje strujom sa priključcima na svim delovima pristaništa, hemijsko čišćenje i besplatan Wi-Fi širom rizorta. Sva plovila imaju pristup tuševima sa slatkom vodom i takođe mogu napuniti rezervoare pijaćom vodom.

Bilo da se radi o opuštajućem odmoru ili avanturističkim aktivnostima, Portonovi marina ima rešenje za vas. Tako da, ukoliko ste bili u potrazi za savršenom marinom, ne tražite više, našli ste je!

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo 

 

Najnovije