Harper's Bazaar Srbija

Razmišljate o nekretnini na primorju? Pronašli smo idealnu destinaciju  

Ukoliko imate mogućnost da radite na daljinu i svoju kancelariju nosite svuda sa sobom, znamo idealno mesto za vas.

Nekretnine na obali oduvek su bile sinonim za luksuz i udobnost, ali kupci danas traže mnogo više od običnog pogleda na more. Oni su u potrazi za kombinacijom savršene lokacije, sigurnosti, praktičnosti i komfora. Ključno je pronaći savršeno mesto na jednako savršenoj lokaciji, gde ćete imati privatnost, uz osećaj fleksibilnosti da ste kraćim putovanjem udaljeni od svih većih evropskih destinacija. Portonovi, jedna od najelitnijih destinacija na Jadranu, nudi sve to i mnogo više.

Ušuškan u samom srcu Bokokotorskog zaliva, Portonovi rizort jedna je od najpoželjnijih adresa u Crnoj Gori, na kojoj se spajaju moderni duh Mediterana i balkanska tradicija. Nalazi se na idealnoj lokaciji i podjednako je pristupačan i sa mora i sa kopna. U njegovoj neposrednoj blizini nalaze se i dva internacionalna aerodroma, sa kojih možete putovati gde god poželite.

Rezidencije po svačijoj meri

Imati potpuno opremljenu nekretninu koja samo čeka da se u nju uselite prava je privilegija, a pogotovo ukoliko ste već nekada iskusili naporan proces angažovanja arhitekte, dizajnera enterijera i biranja nameštaja za vaš novi dom. Opremljene rezidencije u Portonovom oduševiće  vas svojim prelepim dizajnom, ali i praktičnošću, zahvaljujući brojnim modernim uređajima koji vam se nalaze na dohvat ruke.  Međutim, ukoliko ipak preferirate da prostor u kome boravite bude jedinstven i u potpunosti po vašem ukusu, ne brinite – opcija za personalizaciju takođe je na raspolaganju.

Prelepe rezidencije unutar luksuznog naselja uključuju jednosobne, dvosobne, trosobne i četvorosobne apartmane, duplekse i penthause – pogodne za samce, parove, porodice svih veličina ili grupe prijatelja. Dodatno, svi profili i generacije naći će zabavu po svojoj meri unutar rizorta, koji je poznat po ispunjenom kalendaru događaja, pažljivo osmišljenom tako da uključuje aktivnosti posebno kreirane za decu i odrasle.

Idealno za balansiranje poslovnog i privatnog života

Ukoliko imate mogućnost da radite na daljinu i svoju kancelariju nosite svuda sa sobom, Portonovi je idealno mesto za vas. Ponekad je promena okoline neophodna kako biste ostali inspirisani i produktivni, a Portonovi nudi odličan izbor vrhunskih kafića i restorana za promenu radnog mesta svakog dana, pružajući vam priliku da istražujete nove lokacije i uživate u udobnosti rada van kuće.

Iako su brojne opcije za rad i više nego dostupne, postoji i jednako mnogo onih koje će vam pomoći da napunite baterije, jer to je ono što vam je pre ili nakon radnog dana potrebno. Nalazite se na obali mora, a to samo po sebi predstavlja svojevrstan oporavak i dobro je poznato da sam pogled na vodu ima višestruke koristi za mentalno zdravlje. Dopustite sebi da vas ponese miris mora ili se izgubite u predivnom pogledu. Ako ste više za aktivnu pauzu, možete otići na plivanje ili džoging duž Marina promenade. Za koju god opciju da se odlučite, budite sigurni da u Portonovom ne samo da se živi, već i sanja, a svaki trenutak postaje dragocen.

Do sada bi trebalo da ste prepoznali da je Portonovi destinacija na kojoj želite biti – i gde želite da postanete vlasnik svog rajskog kutka. Ova investicija će vam se svakako isplatiti, a posebno ako odaberete da živite u Portonovom tokom jednog dela godine, a tokom drugog se priključite programu za iznajmljivanje dostupnom svim vlasnicima domova. Na taj način ćete imati tim profesionalaca svetske klase koji će upravljati vašom nekretninom, a vi nećete morati da brinete ni o čemu.

promo

Najnovije