Sada je pravo vreme da posetite Mauricijus i da ga, boravkom u Constance hotelima i rizortima, doživite na pravi način

Predstavljamo vile za odmor iz snova, bilo da želite intiman beg od svakodnevnih obaveza, putovanje sa partnerom, porodicom ili once in a lifetime iskustvo sa prijateljima.

Tirkizno more, beli fini pesak, koralni grebeni, čarobna vegetacija, bogat podvodni svet, fenomenalna klima, hrana, divljina ali i luksuz u najboljim rizortima na svetu – sve to možete pronaći na Mauricijusu, ostrvu koje se nalazi u Indijskom okeanu (istočno od Madagaskara), a za koje je Mark Tven u svom putopisu, Prateći ekvator: Put oko sveta, napisao da je Bog prvo stvorio Mauricijus pa je onda, po ugledu na njega, napravio raj.

Savršen miks indijske, afričke i evropske kulture, Mauricijus je mešavina egzotičnih šuma i uređenih plaža, suve i vlažne klime, urbane atmosfere u gradu kakav je Port Luis do živopisnih sela u unutrašnjosti ostrva, koja kao da su zarobljena u prošlosti. Dijamant Indijskog okeana, kako ga zovu, do pre nekoliko decenija smatran je izolovanom, ekskluzivnom destinacijom samo za odabrane. Danas više nije tako – na Mauricijus idu oni koji žele više od odmora. Tamo možda nećete pronaći čuvenu izumrlu pticu Dodo (sem na suvenirima) ali ćete videti endemske vrste raznih drugih životinja. Možete šetati šumom sa divljom vegetacijom, ali i posetiti jednu od najlepših i najstarijih botaničkih bašti na svetu (Pamplemus, gde se nalazi botanička bašta iz 1770 godine, površine od oko 25 hektara). Ići na safari (vozeći kvad) ili u šetnju sa lavovima. Roniti i uživati u podvodnom svetu, gledati delfine i izranjanje kitova. Ovo je idealna destinacija za one koji vole golf, ali i ronjenje, kajt surfing, surfing, jedrenje. Na Mauricijusu možete dobiti i pregršt istorijskih lekcija i kultnurnih sadržaja, videti neke od najlepših i najstarijih zgrada kolonijalne arhitekture, posetiti fabriku čaja i ispratiti ceo proces – od branja biljaka do sušenja i aromatizacije, uživati u muzejima šećera i ruma,ali i degustirati ovo njihovo nacionalno piće. 

Mauricujus možete doživeti i kroz prelepe vile koje pripadaju Constance Hotels & Resorts lancu – najlepšem smeštaju koji možete naći na ovom rajskom ostrvu. Predstavljamo neke od najlepših.  

Constance Prince Maurice – Princely vila

Vila za odmor iz snova, smeštena je na najprivatnijem posedu hotelskog lanca. Sinonim za luksuz na tropskim destnacijama, krasi je izlaz na plažu sa predivnim belim peskom, tirkiznom lagunom i pogledom na Indijski okean. Vila sa 350 metara kvadratnih ima tri zasebne terase od kojih svaka gleda ka drugom delu okeana. Sastoji se od 2 junior apartmana i jedne vile sa popločanim dvorištem. Samo neke od pogodnosti ove vile su – biranje jastuka sa posebnog menija, terasa sa trpezarijom, kupatilo za goste, privatni bazen koji se greje, klima uređaji u svakoj prostoriji, Apple Mac Mini set, satelitska televizija, internet, sef, telefon, mini bar, čajna kuhinja, Nespresso aparat za kafu i – 24 časa dostupan room service

Za odmor iz snova 

Constance Belle Mare Plage – Presidential villa

Plaža Belle Mare, kako joj samo ime kaže (Najlepše more), predstavlja jednu od najlepših plaža na istočnoj obali Mauricijusa. Duga je oko 10 kilometara i na njoj bukvalno možete pronaći deo raja samo za sebe, Constance Belle Mare Plage Predsedničku vilu (Presidential Villa). Smeštena na privatnoj parceli sa blistavo belim peskom, ova vila nudi potpunu privatnost. Ograđena je tropskim biljem, ima privatni bazen i nameštenu terasu savršenu za odmor i sunčanje. Tu je personalizovana Villa Master usluga, ali i ostale pogodnosti. Površine 852 m2 sastoji se od 5 spavaćih soba koje su prelepo uređene, sa visokim plafonima i zapanjujućim kupatilima na otvorenom. Svaka soba ima svoje kupatilo sa tušem, kadom, šoljom i duplim umivaonicima. Sve sobe su opremljene satelitskom TV i ozvučenjem, tu su i DVD/PlayStation setovi. Podrazumevani internet, ali i minibarovi, oprema za pripremu čaja i kafe. 

 

Izlazak na najlepšu plažu Mauricijusa 

Constance Ephelia – Presidential villa

Predsednička vila iz Ephelia kompleksa, sa površinom od 980 m2, ima jedan od najlepših i najvećih pogleda na Indijski okean. Osim toga što je smeštena na predivnom mestu, krasi je niz pogodnosti zahvaljujući kojima je vaša privatnost zagarantovana – ima privatnu teretanu, spa, bazene i kiosk sa hranom smešten napolju. Unutra su sve sobe opremljene klima uređajama, IPTV –jem, sefom, internetom, hladnjakom za vina u kojem se nalazi odlična selekcija najboljih vina na svetu, mini barovima, aparatima za spremanje čaja i kafe. Tu je i 24 sata dostupan room service, ali samo vaša, privatna bašta. 

Sve je podređeno vašem miru i privatnosti 

Constance Lemuria – Presidential villa

Predsednička vila od 1250 metara kvadratnih, sa personalnim paviljonom za relaksaciju i masaže, kompletno opremljenom kancelarijom, kupatilima sa odvojenom kadom i tušem, klimom, IPTV-jem, bežičnim internetom, sefom, telefonom i room-serviceom koji radi 24 sata, ovo je vila u kojoj možete ostati smešteni mesecima. 

Smeštaj u kojem imate sve 

Constance Halaveli – Dvospratna vila na plaži

Prostrane i elegantno uređene porodične vile na plaži savršene su za velike porodice ili grupu prijatelja. Ovo je vila u kojoj gosti mogu izabrati da večeraju pod zvezdama jer ima trpezariju na otvorenom. Površine 410 metara kvadratnih nudi savršeno opremljene prostorije sa svim neophodnostima za jedno savršeno putovanje (klima uređaj, TV, internet, mini bar, telefon, hladnjak sa specijalnom ponudom vina, aparatima za čaj i kafu, sefom, fenom za kosu), uslugom koja je tu za vas 24/7, ali i divno nameštenom terasom. 

Vila idealna za društvo i porodicu

Constance Moofushi – Senior Water Villa 

Želite da iskusite kako izgleda kupati se pod vedrim nebom u luksuznoj kadi na otvorenom dok vam se čini da plutate iznad lagune? Hoćete da se relaksirate uveče na privatnoj terasi dok gledate u okean koji oduzima dah? Onda je Seniorska vila na vodi pravi izbor za vas. Sa površinom od 94 metara, idealna je za intiman beg u luksuz koji čine uvek rashlađena soba (zahvaljujući klima uređaju i ventilatorima na plafonu) sa delom za spavanje i delom za sedenje u kojem se nalaze svi neophodni uređaji – LCD TV, Mac Mini linija sa konekcijom za iPodCD & DVD, tu su i sef, mini bar, uređaji za spremanje kafe i čaja, Nespresso aparat, ali i ono što će vam se najviše dopasti – drvena terasa.

Kupanje na otvorenom je poseban doživljaj 

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo 

Najnovije