Ukoliko planirate da posetite London ove kafe-barove ne smete propustiti

Aura kojom odišu učiniće da se radujete njihovoj poseti što pre.

London je nesumnjivo jedan od najmodernijih gradova na svetu, ističući se čak i veoma lepim kafićima-barovima-restoranima koje možete pronaći na njegovim ulicama. Na kraju krajeva, London je postao poznat po raznovrsnim mestima koja donose ideologiju Instagrama i mnogi turisti su već tražili koja mesta bi želeli da posete kada otputuju. Njihova atmosfera podiže vaše raspoloženje, a fotografije izgledaju čarobno u kombinaciji sa njihovom bajkovitom dekoracijom.

Otkrijte najlepše restorane preuzete iz sveta Instagrama.

Aubaine Selfridges

 

Divno odredište okruženo ljubičastom visterijom smešteno je u ulici 400 Oxford Street, otvoreno je za javnost do 21 sat. Dominantan element je dekoracija ljubičastim cvetovima, koji neverovatno mirišu i stvaraju veoma prijatnu atmosferu. Jelovnik se uglavnom fokusira na francusku kuhinju, sa impresivnim jelima koja će vas zadovoljiti i izgledom i ukusom.

Dalloway Terrace

 

 

Ulica Great Russell 16-22 poznata je po svom finom restoranu koji radi od jutra do mraka i možete ga posetiti za bilo koji obrok u toku dana. Ima finoću tajne bašte, prepune britanskih elemenata, pa očigledno čaj ne bi smeo nedostajati. Popodne čaj preferira veliki procenat ljudi koji žele da uživaju u svom omiljenom napitku koji se služi na terasi hotela Bloomsbury.

Sky Garden

Verovatno jedno od posebnih mesta na koja ćete naići, a koje nesumnjivo dominira na svim društvenim mrežama i Pinterestu zbog svoje lepote. Nalazi se na poslednjem spratu nebodera, pa opažamo neverovatan pogled u kome bismo uživali da smo tamo.

Saint Aymes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saint Aymes (@saintaymes)

 

Ukoliko volite roze boju, ovo je definitivno vaš raj! Mesto prepuno cveća u ružičastim nijansama – iznutra i spolja – očaraće vas. Možda će ga biti malo teško pronaći, jer se nalazi malo dalje od srca Londona, ali meni i atmosfera će vas nagraditi.

Peggy Porschen

Poznati po priželjkivanim kolačima koji su osvojili internet, i to ne nepravedno, jer su čak i oni zaista sjajni. Poslastičarnica se nalazi u Kensingtonu i odlikuje se lepotom enterijera, ali posebno svojim kolačima, koje naravno ne smete zaboraviti da fotografišete. Značajne ličnosti, poput Kate Moss, ne propuštaju priliku da posete ovo mesto.

Aida, Shoreditch

Elegantan restoran u kom dominiraju zemljane boje odiše mirnom atmosferom poput kafića prikazanih u filmovima i mi bismo želeli da ga posetimo što pre. Na istom mestu ćete naći i butik sa odećom, mada je meni naravno impresivan. Ljubitelji kafe toplo preporučuju ovo mesto, jer je osoblje specijalizovano za pravljenje lattea.

Elan Cafe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EL&N LONDON (@elan_cafe)

Čim uđemo u ovaj ružičasti kafić u Londonu, definitivno imamo apetit ne samo za fotografije već i za delikatesima koje nudi. Ovde će vam poslužiti doručak, ručak i kafu u pravom raju, sa vrlo zdravim predlozima na meniju, prepunim boja, poput raznih činija sa voćem. Takođe, slani obroci inspirisani su ukusima Bliskog Istoka, poput hleba sa biberom, grilovane piletine i patlidžana. Na zidovima ćete naći razne ukrase poput lampi na kojima piše „Volim te latte“ i mnogi odlučuju da se tamo fotografišu.

 

Najnovije