Villa Copenhagen je hotel u kom želite da odsednete

Luksuzan smeštaj i ekološki osvešćen život u srcu danske prestonice.

Villa Copenhagen

Dok su dobrostojeći putnici odavno gledali na Kopenhagen kao na stylish destinaciju, grad se sada etablirao kao glavni igrač na globalnoj mapi stila i dizajna. Od prve Nedelje mode u Kopenhagenu 2006. godine, uticaj „Skandi” stila je neizbrisivo ostavio trag na svemu, od enterijera do mode, što je ilustrovano našom opsednutošću hygge konceptom življenja i uspehom brendova kao što su Ganni, Cecilie Bahnsen i Saks Potts. Danski dizajneri su takođe bili okrenuti ka ekološki svesnijim inicijativama mnogo pre nego što je strategija postala mejnstrim. Kopehnagenov ukus za šikom, međutim, proteže se izvan mode i u samo gostoprimstvo.

Villa Copenhagen je hotel koji održivost stavlja u suštinu svog poslovanja. Od održivih sadržaja do koncepta hrane bez otpada, gostima se pruža jedinstveno iskustvo svesnog luksuza. Krov hotela takođe ima bazen na otvorenom – jedini u Kopenhagenu i -pogađate – zagreva se preko viška energije dobijene iz rashladnog sistema Vile.

Apartmani su, takođe, potpuno održivi – dizajnirani od materijala koji ne utiču na zagađenje i dekorisani ekološki prihvatljivim nameštajem i recikliranim tekstilom.

Vila Copenhagen je takođe arhitektonsko obeležje. Nekada sedište danske pošte, sačuvane su mnoge originalne skandinavske karakteristike ove vekovne zgrade. Savremeni dizajn sa suptilnim tradicionalnim dodirima stvara toplu i prijatnu atmosferu koja neguje zajednicu i među turistima i među lokalnim stanovništvom.

Mi znamo gde ćemo odsesti sledeće posete Kopenhagenu, a vi?

Foto: Promo/Villa Copenhagen

Najnovije