Harper's Bazaar Srbija

Sve o vazdušnim znacima – društvenim pametnjakovićima Zodijaka

Vaga, Blizanci i Vodolije – šta znamo o njima?

U astrologiji postoje četiri elementa (vatra, voda, zemlja i vazduh) koji kategorišu i opisuju 12 horoskopskih znakova.

Vazdušni znaci (to su Blizanci, Vaga i Vodolija) su mislioci i izvršioci Zodijaka. Oni analiziraju i istražuju. Imaju moto „Živi i pusti druge da žive“, a inteligencija im pomaže da lako donose odluke.

Imaju sposobnost da sagledaju situacije iz intelektualne perspektive, bez mnogo emocija. Vazdušni znakovi odnose se na ideje, dostignuća i tačne informacije. Da li smo zaboravili da kažemo da su oni izuzetno društveni? Vazdušni znakovi znaju kako započeti bilo koju zabavu! Mogu se slagati sa bilo kim – uključujući i one koji nisu deo njihove društvene grupe. Oni su majstori i neobaveznih ćaskanja i dubokih razgovora i oni znaju kako da iskoriste svoju pamet kako bi se izvukli iz neprijatne situacije.

Vazdušni znaci su takođe najodgovorniji znaci zodijaka – oni mogu otkriti razliku između trenutnog lošeg ponašanja i obične zlobe i shvataju da u trenucima jake emocije ljudi mogu reći i učiniti stvari koje mogu naštetiti drugima.

Nije da bi ikad uradili isto! Njihova cool energija pomaže im da savladaju bilo koju dramu, ali iako su uglavnom pošteni ljudi, njihov dar perspektive znači da mogu da deluju hladnije od ostalih znakova Zodijaka.

Upoznajte bliže vazdušne znake Zodijaka:

cosmopolitan.com

Najnovije