Zavirite u luksuzne domove najpoznatijih dizajnera

Elegancija, prefinjenost i puno luksuza! 

Nema sumnje da kuća može puno reći o ljudima, pa je upravo to slučaj i sa najslavnijim i najmoćnijim dizajnerima sveta. Od apartmana u Parizu do pustinjskih ostrva koja su postala letovališta, upoznajte kuće neverovatnih imena mode i lepote!

Coco Chanel – apartman u Parizu

Šta očekivati od stana Coco Chanel? Nešto izuzetno rafinirano i puno luksuznih dodira. Međutim, nešto zanimljivo u ovom mestu privlači pažnju: nema soba. Chanel je dane provodila radeći u stanu, a kad je nastupila noć, spavala je u Ritzu.

Ferragamo – Il Borro nekretnine u Toskani

Ovaj dvorac iz 11. veka osvojio je srce Ferragama, koji ga je zajedno sa sinom pretvorio u luksuzno odmaralište, sa restoranom, banjama i neverovatnom baštom, održavajući sopstvenu rezidenciju na imanju.

Yves Saint Laurent i Pierre Bergé – kuća u Marakešu

Istinski san! Nakon kupovine kuće u Marakešu koja je pripadala slikaru Jacquesu Majorelleu, Saint Laurent i Pierre su napravili pravu transformaciju. Pored toga što su pozvali američke arhitekte i francuskog dekoratora, par je doneo i nekoliko elemenata koji se odnose direktno na marokansku kulturu.

Brunello Cucinelli – selo u Solomeu, Italija

Godine 1985. Cucinelli je kupio moćnu nekretninu sa dvorcem iz 12. veka. Od tada se u regionu vode velike reforme, poput obnove dvorca – koji ima zgradu, osam kuća i crkvu. Danas se u ovom selu nalazi sedište kompanije.

Tory Burch- kuća u Njujorku

Tory Burch poseduje ništa manje od jednog od najvećih domova u Sautemptonu! Dizajnerka je vlasnik kuće koja oslikava njen uglađeni i elegantni stil, sa imanjem od sedam hektara. Moćno!

Francois Nars- letovalište u Motu Taneu, Francuska Polinezija

Pravi raj! Majstor šminke pozvao je dva velika dizajnera kako bi osmislili njegovo odmaralište, Pascaal Cribiera i Christiana Liaigrea, kojem se može pristupiti samo brodom. Prostor je, osim toga, praktično pust, te tamo može odsesti samo 20 ljudi.

 

foto:lofficielbaltics.com

 

Najnovije