Magazin

Februarski broj magazina Harper’s BAZAAR je u prodaji!

LOURDES MOTTA nosi bodi JEAN PAUL GAULTIER i prsten LADY GREY
fotografija JORGE DUVA; stajling CHARLIE RINCON ; kosa i šminka CESAR FERRETTE ;produkcija MONICA DUVA-RUIZ

Ljubav baš kao i moda, predstavlja univerzalni jezik komunikacije, ili bi makar tako, idealno zamišljeno, trebalo da bude. Ona je vodilja kroz život, kodekse oblačenja, izražavanja sebe sebi i drugima i predstavlja moćnu silu koja uvek pobeđuje. Ona je ujedno i okosnica našeg februarskog izdanja koje, u mesecu ljubavi, slavi sve njene oblike i boje.

Christian Juul Nielsen nam je u razgovoru za Harper’s BAZAAR Srbija oktrio kako su ga put visoke mode i rad za svetske modne kuće doveli na modni tron odakle simultano radi na sopstvenom brendu ANKVAS, kao i na brendu Hervé Léger.

fotografija ALESSIO BONI

Ljubav prema analognoj fotografiji, prikazana je i kroz intervju eminentnog vizuelnog umetnika, Vuka Vidora, povodom objavljivanja njegove knjige analognih fotografija Weird World.

fotografija VUK VIDOR

Podsetnik zašto je važno da volite sebe dolazi kroz beauty editorijal koji suptilno naglaša sve nijanse ljubavi, dok jedan od modnih editorijala prenosi minimalističku igru osnovnih boja i krojeva.

ZUZANA BIJOCH nosi haljinu LRS i minđuše JACOB&CO
fotografija MONIKA LIS; stajling ANNA TESS

model JULIA BELYAKOVA; šminka DAVID RAZZANO; frizura JEANIE; stilista ANNA TESS; fotografije MONIKA LIS

Neka vam ovog meseca, broj pred vama, bude primer i vodilja, da ma šta god radili ili stvarali, čemu god težili, ne potcenite snagu ljubavi koja je glavni pokretač svega.

Redakcija magazina Harper’s BAZAAR Srbija

Pročitajte još