Novo izdanje magazina Harper’s Bazaar u prodaji je od 22. maja!

Putovanja su ponovo tu. U svom punom sjaju i kapacitetu, kao nekada. Pasionirano bookiramo avio letove, boutique hotele koje odlikuje intimnija atmosfera, dok ekstrovertnu stranu ličnost puštamo da krstari ulicama svetskih metropola.

Jun je kao stvoren za sve to. Uvodi nas u hedonistički deo godine, motiviše da pravimo planove, smišljamo outfite, pinujemo mape i sva must see mesta – sve sa ciljem da bolje upoznamo sebe i svet oko sebe. Slavimo prvi dan leta, upuštamo se u nepoznato, širimo granice, istražujemo druge kulture, tradiciju i autohtona nasleđa – stilska, umetnička ili gastronomska. To je ujedno i okosnica ovomesečnog izdanja magazina Harper’s Bazaar – globetroter kao večita inspiracija.

COVER STORY

Priča sa naslovnice donosi uzavrelu atmosferu sa ulica Njujorka, prestonice koja zadržava pravo da vas zavede na prvu i osnaži da živite svoje snove. To je jedini grad u kome možete osetiti da je moguće sve što poželite i da granice zaista ne postoje – ni lične ni kontinentalne. 

LINDA BOUGHERABA 

nosi top i suknju  Alberta Ferretti. Mantil The Row 

Fotografije: TATIANA GERUSOVA 

Stajling: ALEKSANDRA MARKOVIĆ

Šminka: LIZ OLIVIER

Frizura: TAKUYA YAMAGUCHI @THE WALL GROUP 

Produkcija: EVASION PHOTO & ART 

Organizacija: NATALIE PIRMANN

LOUIS VUITTON

Nakon Njujorka, hvatamo let za Pariz, prestonicu mode i epicentar kreacija koje vremenom postaju sve vrednije. Tu, na tom putu, počinje i završava se modna revolucija, promene koje trče u korak s vremenom. Jednu takvu, uveo je Louis Vuitton koji je napravio sada već prepoznatljiv putni kofer i od čije je manufakture počeo razvojni put najpoznatijeg luksuznog brenda na svetu. I nakon dva veka od rođenja osnivača brenda, kovčeg je simbol odvažnosti i avanturistickog duha.

BEAUTY EDITORIJAL

Inspirisani snagom različitosti i individualnosti koji u prvi plan ističe prirodnu lepotu kao ultimativni trend, specijalno za ovo izdanje kreirali smo beauty editorijal koji briše granice i osvaja na prvu.

Fotografije: Santiago Belizón

Stilista: Samuel Sanz

EDITORIJAL DVE ŽENE

Modni escape, ovoga puta, vodi nas na obalu, gde se poput talasa sudaraju bela i crna. Simplistični odevni komadi crne i bele boje poprimaju potpuno novu dimenziju kada se smeste u mizanscen obale mora i oštrih stena, koje ljube plavetnilo.

Fotografije: STEFAN ARMBRUSTER

Stajling: KAI MARGRANDER

Kažu, putnik može biti svako, ali istinski globetrotter je onaj čija znatiželja doseže do svakog ćoška planete. Usudite se da istražujete svet oko sebe.

Junski broj magazina Harper’s Bazaar u prodaji je do 22. juna tekuće godine. 

Najnovije