Austin Butler postao je lice YSL MYSLF mirisa za muškarce

I globalni ambasador brenda, kao moderna vizija muškosti.

U potrazi za licem koje će najbolje da otelotvori YSL Beauty viziju nove muškosti, shvatili smo da to niko bolje neće učiniti nego Austin Butler rekao je Stephan Bezy, generalni menadžer kuće u saopštenju povodom lansiranja novog muškog mirisa, MYSLF.

MYSLF je sastavljen od nota cveta narandže, pačulija, ambera i duvana (tobacco) i, kako su naglasili čelnici kuće YSL, više je od pafema jer predstavlja statement miris.

Austin je jedan od najcenjenijih glumaca mlade generacije, zvezda u usponu koja je sarađivala sa najvećim svetskim rediteljima – Quentinom Tarantinom, Bazom Luhrmannom, Jimom Jarmuschom, a sada i sa Jeffom Nicholsom, u nadolazećem hitu Bikeriders, i Denisom Villeneuve-om, u drugom delu filma Dina.

– I kao umetnik i kao čovek, Austin reprezentuje osobine i vrednosti koje želimo da predstavimo kroz naš brend, a sada i miris MYSLF. On je moderna vizija savremenog muškarca i predstavlja njegova brojna lica, radeći to na jedinstven način, širokogrudo, ne izvinjavajući se. Ponosni smo što je on naš nov ambasador, piše u YSL Beauty saopštenju.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije