Harper's Bazaar Srbija

Poezija u boji pastela

Muškom modom ove sezone dominiraju odela nežnijih nijansi. Najnovija kolekcija s.Oliver biće savršen dodatak vašem

Ukoliko postoji period godine kada je nošenje boja, ne poželjno, nego neophodno to je leto. Najtopliji dani godine savrešna su prilika da ispoljite vašu kreativnost, a u slučaju muške mode da se izađe iz zone komfora i da se vizuelno teže nijanse, kao što su teget, siva i braon ostave po strani i da se zamene vizuelno laganijim opcijama. Pastelne boje definisale su obrise ženske mode u poslednjih nekoliko sezona, a pomenuta tendencija ušunjala se i u muški modni univerzum.

Najnovija muška kolekcija brenda s. Oliver upravo u svom fokusu ima pastelne koloracije, te nijanse koje su lagane za nošenje. Odela su komotnog kroja i lagana za nošenje zahvaljujući posebnoj mešavini viskoze, a dodatno su dobili na naočitosti tako što su predstavljeni u nežnim valerima ružičaste, plave i neutralnim tonovima. Kada su boje vizuelno lagane, pravila nema, tačnije možete samostalno da ih kreirate. Ljubitelji jedne koloracije mogu da se drže samo nje, ili pak nekoliko nijansi pastelnih tonova mogu da se kombinuju zajedno. Budite smeli i odlučite se i za pastelne košulje koje s. Oliver ima u svojoj ponudi. Posebno intrigantne su one apstraktnog printa u crnoj i ružičastoj boji.

Dodatak za savremenog muškarca iskoristili smo kao povod da predstavimo s. Oliver odela u editorijalu i prikažemo njihovu intrigantnost. Odajući suptilno estetiku Velikog Gatsbyja, odela pastelnih tonova nas mame u dvadesete i šalju nas u modni vremeplov.

Team credits: 

Fotografije: Emilija Stanišić

Stajling: Marko Mrkaja

Grooming: Aleksandra Gavrić

Frizura: Maja Stanišić

Model: Nedžad Elkaz @Fox Models

Najnovije