Stavite tačku na potragu za omiljenim brendom

Jer DOT je vaš novi stilski saveznik.

Najnoviji brend na tržištu DOT, prvi Buzz brend kreiran za ljubitelje urbanog, sportskog stila, zasnovan je na principu svedenog minimalizma, sa pažljivo odabranim koloritnim akcentima, kao što su boje neonskog spektra. Odeća je kreirana da bude vaš svakodnevni stilski saveznik: forma je komotna, a materijalni taktilni i pružaju osećaj vrhunskog komfora.

Zahvaljujući spoju koji objedinjuje urbano i sportsko, DOT će zasigurno biti vaš modni miljenik, posebno ako volite komade koji su causal, a opet atraktivni, spoj klasičnog i modernog, jednostavnog, a autentičnog. Smelo eksperimentisanje bojama, ali na minimalistički način, čini DOT modele nosivim u svim prilikama.

Poslednja DOT kolekcija donosi širok spektar različitih odevnih komada svedenih kolorita, upečatljive grafike i brendiranih detalja, zbog čega ćete DOT majice kratkih rukava, dukseve, šortseve i trenerke nositi svaki dan.  

Tu je i kolekcija za devojke koje obožavaju street style i žele u svakom trenutku da se osećaju dobro i samouvereno dok koračaju gradom. Haljine od laganog materijala, asimetrrične majice, tredi šortsevi i trenerke šalju jasnu poruku – smelost je glavni modni imperativ.

Fotografije: Buzz

Najnovije