Spotted! Timothée Chalamet i Martin Scorsese snimaju zajedno

Spring has called him by his name

Timothée Chalamet primećen je u Njujorku, ove srede, sa veoma posebnom osobom – i ne, ne govorimo o Kylie Jenner. Glumac je viđen na setu, ni sa kim drugim do Martinom Scorseseom, dok su zajedno radili na novom projektu.

Timothée je snimljen dok dramatično zuri kroz prozor luksuznog stana u beloj majici bez rukava, pre nego što će promeniti još nekoliko outfita u nešto upadljivije izglede, uključujući crno-pink flis duks Virgila Abloha iz Louis Vuitton pre-fall 2019 kolekcije, i crno-belu polka dot košulju. Za sada je nejasno na čemu duo tačno radi, ali se šuška da je u pitanju reklama za jedan od najpopularnijih muških mirisa na tržištu, Bleu de Chanel.

Chalamet ima sopstevni puls na modnoj sceni od kako je ušao u centar pažnje 2017. sa filmskim hitom Call Me By Your Name. Uz pomoć velikana, kao što su Haider Ackermann, Alexander McQueen i Tom Ford, Timothée je postao jedno od vodećih imena u svetu muške mode.

Uživajte u fotografijama glumca sa snimanja novog projekta sa Martinom Scorseseom koje smo vam pripremili u galeriji ispod.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije