7 modela džinsa za 7 dana u nedelji po uzoru na Jennifer Aniston

Holivudska zvezda koja nam prva padne na pamet kad pomislimo na dobar komad farmerki, inspiriše nas kako da ih nosimo svih sedam dana u nedelji.

Jennifer Aniston ima rešenje za bilo koju stilsku dilemu, a ovog puta demonstrirala je moć farmerki i njihovo uklapanje uz svaki vid odeće i obuće – i to za svaki dan u nedelji.

Epskim igranjem Rachel u "Prijateljima" potvrdila je svoju ljubav prema klasičnom Levi's džinsu, ali outfitima na ulicama Los Anđelesa u seriji različitih modela farmerki podigla je ovaj odevni komad na viši nivo.

Dok lepa glumica ne menja svoj izgled godinama, te njena beauty rutina je jedna od najpopularnijih tema za razgovor, njen neosporni njuh za vanvremenske odevne komade nastavlja da odjekuje od devedesetih godina. Kada se samo prisetimo svih kultnih stajlinga koje je od tada ponela kako u seriji, tako i van nje, status modne ikone koji je još tada stekla, u potpunosti je zaslužen.

Ovog puta inspiriše nas sa 7 različitih vrsta džinsa, koje možete kombinovati uz patike, čizme, cipele, kapute, kožne jakne ili blejzere, u zavisnosti od dana i prilike. Kako ih Jenny nosi od ponedeljka do nedelje, pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Pročitajte još

Pročitaj još