Harper's Bazaar Srbija

Jedna od najbolje obučenih zvezda u Parizu: Demi Moore u kašmirskom džemperu na Nedelji mode

Možda će vam se na prvi pogled učiniti da maksi kardigan nije baš najbolji izbor za događaj kakva je jedna Chloe revija na Nedelj mode u Parizu. Međutim, pogrešili biste.

Baš kao i svake godine do sada, pa tako i ove, bez obzira na okolnosti uzorkovane pandemijom korona virusom – zbog koje su javni događaji organizovani nešto drugačije, modne revije na Nedeljama mode posetio je značajan broj poznatih ličnosti.

Za zvezde A klase – kao što je recimo holivudska glumica Demi Moore, uvek je naravno rezervisan prvi red.

58-godišnja glumica pojavila se u pratnji ćerke Scout Willis, a obe dame su privukle pažnju paparaca svojim stajlingom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J Ū N E S (@jeffryjunes)

Demi se opredelila za odelo u jednom tonu – košulju i trendy pantalone dubokog struka, te širih nogavica, komplet u bež tonu. Umesto kaputa ili sezonski omiljenog trenča, glumica je izabrala kardigan u sličnoj nijansi.

Kardigan koji doseže do polovine lista na nozi, bez rukava, te sa pojasom koji se vezuje i na taj način naglašava figure možda bi se u prvi mah činio kao odveć casual izbor za ovu priliku, ali stilizovan na odgovarajuć način ostavlja potpuno drugi utisak.

Tajna efektne stilizacije leži u nijnsiranju stajlinga, isti ton koji čii glavni adut kombinacije, te naravno mudro odabrani aksesoari, popout oversize sunčanih naočara sa staklima u obliku kvadrata.

 

Najnovije