Zvezda je rođena: Joey King je nova holivudska modna ikona!

Gledajte sve filmove mlade glumice, ali počnite da pratite i kako se oblači na crvenim tepisima.

Postati planetarno poznata glumačka zvezda, čak i ako ste se rodili i odrastali u Los Anđelesu, nije nimalo lak zadatak, setite se – tamo su svi glumci. Izdvojiti se iz mase po talentu, lepoti, a onda i po modnom stilu, gotovo je nemoguće.

A čini se da je baš to pošlo za rukom Joey King, mladoj glumici koja se poslednjih nedelja nalazi na naslovnim stranama vodećih modnih magazina na svetu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joey King (@joeyking)

Iako ima samo 22 godine, Joey iza sebe ima preko 70 uloga! Kod nas je najpoznatija po tri nastavka Netflixovog filma, The Kissing Booth, ali se o njoj ovih dana intenzivno piše i u domaćoj štampi jer igra glavnu ulogu u ostvarenju Faster Than Bullet, pored Brada Pitta i Aarona Tylor-Johnsona.

Film još uvek nismo gledali, ali zato uživamo u Joeyinim modnim kombinacijama na crveni tepisima, za koje je zapravo najviše zaslužan njen lični stilsta, Jared Eng

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joey King (@joeyking)

Da ovo nisu samo blistavi trenuci koji će trajati koliko i promocija poslednjeg filma pokazuje činjenica da Joeyin stil dobro prihvaćen i na društvenim mrežama, podržavaju ga i modni kritičari, ali i mnogi poznati brendovi.

Za slikanje intervjua u Londonu Joey je obukla Nensi Dojaka haljinu sa neobičnim steznikom, a kasnije, na filmskoj premijeri, Marc Jacobs kombinaciju uz koju je imala najneobičniju moguću frizuru – spoj modernog i zlatnog doba Holivuda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joey King (@joeyking)

Pojavila se i u Thom Browne haljini i Balenciaga kombinaciji. A apsolutni modni favorit bila je kreacija gruzijskog brenda Materiel, koju je nosila na promo turi u Parizu.

Da biste bili prava modna ikona u Holivudu, nije dovoljno samo da blistate na premijerama, koktelima, Met gali. I vaš izgled van snimanja, kamera i setova – ono kad vas uslikaju paparaci dok bacate đubre ili kupujete late u kafiću u komšiluku, mora biti savršen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joey King (@joeyking)

Joey i njen stilista na tome pomno rade, čak i kad je zvezdin profil na instagramu u pitanju. Za razliku od Kissing Booth ere, Joeyin profil danas više podseća na stranicu neke kul tinejdžerke koja obožava umetnost, nego na stranicu glumačke zvezde za kojom luduju tinejdžerke širom sveta.

Iako tek na početku blistave karijere, jasno je da Joey uveliko menja pravila modne i glumačke igre.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije