Kylie Jenner izgleda zanosno u novoj Khy kampanji

Kolekcija kupaćih kostima, Vacation Shop, biće lansirana 11. jula 2024. godine.

Kylie Jenner

Kylie Jenner je ponovo u centru pažnje modne industrije sa lansiranjem nove kolekcije kupaćih kostima pod svojim brendom Khy. Nakon mešovitih reakcija na njen prethodni brend, Kylie Swim, svi su oči uprte u Khy Drop 008 i njegove obećavajuće dizajne. Dok se fanovi raduju novoj kolekciji nazvanoj Vacation Shop, mnogi se nadaju da će Kylie ovog puta nadmašiti očekivanja i ispraviti prethodne greške. Sa unapređenim materijalima i pažljivo osmišljenim dizajnima, Khy Drop 008 obećava da će biti pravi hit ovog leta.

Kylie Jenner

Kolekcija sadrži raznovrsne dizajne, od zavodljivih trokutastih topova i provokativnih donjih delova do konzervativnijih jednodelnih kostima i šortseva. Linija sa 16 komada osigurava da svako može pronaći nešto za sebe.

Kako da izaberete pravi kupaći kostim prema svom obliku tela?

Uz kupaće kostime dolazi i 12 prekrivača napravljenih od mekih rastegljivih i mrežastih materijala, savršenih za lak prelazak sa plaže na bar.

Kylie Jenner

Slike kampanje, snimljene u zadivljujućem pustinjskom okruženju, prikazuju slavnu figuru Kylie Jenner, ističući hrabre i vibrantne boje kolekcije. Izdvajaju se nijanse upečatljive narandžaste i strastvene crvene, dok su tu i neutralniji tonovi za one koji preferiraju suptilniji izgled.

Khy Drop 008 je dostupan u veličinama od XXS do 4X, a komadi su po pristupačnim cenama između 34 i 88 dolara. Ovo osigurava da svaki fan može učestvovati u Kylie-inom snu o odmoru.

Nakon lansiranja poplin kolekcije, kolekcija kupaćih kostima će biti dostupna od 11. jula u 9 ujutro po PT vremenu, ekskluzivno na sajtu.

Kylie Jenner

Prethodna kolekcija kupaćih kostima Kylie Jenner, Kylie Swim, suočila se sa kritikama zbog problema sa kvalitetom i dizajnom. Kupci su se žalili na tanki materijal, loše krojenje i prozirnost tkanina, što je umanjilo očekivani luksuzni osećaj. Uprkos početnom entuzijazmu, mnogi su ostali razočarani. Međutim, sa lansiranjem Khy Drop 008, nadamo se da će Kylie ispraviti ove nedostatke i pružiti vrhunski kvalitet i stil. Nova kolekcija već obećava poboljšanja u dizajnu i materijalima, te se očekuje da će nadmašiti prethodne ponude i zadovoljiti fanove širom sveta.

Foto: Khy Promo

Najnovije